Ana sayfa Dizi Haberleri İnsanlık Suçu dizisi herkesi çok şaşırtacak hazır olun! Dizi çok sağlam geliyor!

İnsanlık Suçu dizisi herkesi çok şaşırtacak hazır olun! Dizi çok sağlam geliyor!

tarafından zk zk

Kanal D’nin yeni dizisi İnsanlık Suçu, uzun süre ekranların çok izlenen dizileri arasında yer alan O Hayat Benim dizisi ile hikaye konusunda kimi benzerlikler içeriyor. Ancak dizideki oyunculuklar, hikayedeki detaylar ilk bölümüyle beğeni topladı. Dizinin şansının büyük olduğu ile ilgili pek çok olumlu eleştiriler gelmeye devam ediyor.

Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan, İnsanlık Suçunun Mayası Sağlam başlıklı yazısında diziyle ilgili bakın nelere dikkat çekiyor:

İnsanlık Suçu dizisi herkesi çok şaşırtacak hazır olun! Dizi çok sağlam geliyor! 8

“Kaan Yıldırım’a kocaman alkış

Hikayede bolca entrika, bitmeyen sırlar var. Çoğu tahmin edilebilir olaylar yaşanacak İnsanlık Suçu’nda… İlk bölüm neredeyse bir karakterin dönüşümü üzerine kurulmuş olmasına rağmen temposu oldukça yüksekti. Dizi ne zaman başladı ve bitti anlamadım. Rejiye tebrikler… Kaan Yıldırım’a kocaman alkışlar. Bölümün yüzde 80’ini yüklenmiş ve gerçekten Adanalı, o mahallenin çocuğu Cemal olmuş. Bundan bir an bile şüphe etmedik. Gizem Karaca’yı henüz kendisini göstereceği bir performansta göremedik. İlk bölüm rolü nişanlısının yanında süs bebeği olmaktı. Arada Cemal’e sataşsa da pasif bir roldeydi. Melike İpek Yalova’nın diziye girişi ise oldukça dişi oldu. Aynı yerden buldular Cemal’le birbirlerini, yoksulluktan… Ahmet Mümtaz Taylan’ı izlemeyi çok seviyorum. O bir dizide varsa hem sakinlik, hem de iç aksiyon çok yükseliyor.

İnsanlık Suçu dizisi herkesi çok şaşırtacak hazır olun! Dizi çok sağlam geliyor! 9

O Hayat Benim’i hatırlattı

Ezcümle; İnsanlık Suçu’nun mayası sağlam! Seyirciyi ilk bölüme maruz bırakılırsa haftaya reytingleri artacaktır. İnsanlık Suçu bana 16 Şubat 2014 yılında ilk bölümü yayınlanan, yine aynı yapım şirketinin dizisi O Hayat Benim’i hatırlattı. Yine büyük bir sefalet ve o çukurdan çıkmaya çalışanlar ve zengin akrabalar var. Onun da ilk bölümü reytinglerde karşılığını alamamıştı. Ancak yayınlandığı kanal bizi iki hafta boyunca neredeyse her saat diziye öyle bir maruz bırakmıştı ki, dizi bir hafta sonra 8’inci olmuş, sonraki haftalarda da adım adım zirveye oturmuştu. İnsanlık Suçu’nda da aynı strateji uygulanırsa yükselme şansı yüzde yüz! Herkesin emeğine sağlık!”