Ana sayfa Dizi Haberleri İnsanlık Suçu dizisinde her şey çok güzel de olabilir, her şey bir anda berbat da olabilir!

İnsanlık Suçu dizisinde her şey çok güzel de olabilir, her şey bir anda berbat da olabilir!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

İnsanlık Suçu dizisi ilk bölümüyle reytinglerde hayal kırıklığı yaşamıştı.

Kanal D’nin bir dizi daha mı erken final yapacak diye düşünürken, dizinin 2. bölümünde reytinglerde bir toparlanma gözlemlendi.

Cumartesi günleri ekrana gelen dizinin 3. bölümü ise izleyicinin ilgisinin artmaya başladığını ortaya koydu.

İlk bölümüyle Total’de 12., AB’de 8. olan dizi hüsran yaratmıştı. Ancak geçen hafta ekrana gelen 2. bölümüyle Total’de 10. ve AB’de 6. olan dizinin bir nebze de olsun çıkması umut yarattı. 3. bölümün ise Total’de 6. ve AB’de 4. sırada yer alması dizinin gittikçe yükselen reytingleriyle ekranda tutunma şansının arttığını gösteriyor.

Kaan Yıldırım’ın Cemal karakteriyle müthiş bir performans sergilediği dizide Suna karakterine hayat veren Gizem Karaca, eleştiriler almaya devam ediyor.

Sami Gökdemir karakterine hayat veren Ahmet Mümtaz Taylan ise yine harika bir iş çıkartıyor.

Peki diziye yönelik izleyici eleştirileri neler?

Cemal ile Suna arasındaki aşka izleyicilerin pek inanası gelmiyor. Özellikle Suna ile Gökhan arasındaki ilişki de izleyicileri pek tatmin etmemekte. Şımarık zengin çocuğu Gökhan’ı kötü gösterip Suna’yı Cemal’a yaklaştıracak olan senaristlerin, Gökhan için daha farklı kötülükler bulması gerekiyor. Yoksa izleyici Cemal ile Gökhan arasındaki sürtüşmeyi ve Suna’nın Gökhan’a sırt çevirmesini tatmin edici bulmayabilir.

İNSANLIK SUÇU TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

İnsanlık Suçu dizisinde her şey çok güzel de olabilir, her şey bir anda berbat da olabilir! 7

Hülya karakterinin neden sustu konusunda da izleyiciler tam olarak tatmin olmuş değil. Oğlu üzülmesin diye sessiz kalacak mı? Şayet oğlu gerçekleri öğrenir ise onu affetmeyecek. İzleyici Hülya karakterinin ne yapacağını merak ediyor.

Sami Gökdemir karakterinin altından neler çıkacağı ise en çok merak edilen detaylardan…

İnsanlık Suçu dizisinde Cemal, Suna ve Sami karakterleri reytingin artışını sağlayacak kişiler… Bunların hikayeleri ilerleyen bölümlerde dizinin devamı konusunda ipucu verecektir.

Ancak bu karakterler arasındaki ilişkiler güçlü şekilde örülmez ise izleyicinin ikna olmayacağı bir hikaye uzun sürmeyecektir.

Bakalım İnsanlık Suçu dizisi 4. bölümünde de reytingini artırmayı başarabilecek mi?