Ana sayfa Dizi Haberleri İnsanlık Suçu’na imalı gönderme! “Yine mi Gizem Karaca o zaman şimdiden diziye geçmiş olsun!”

İnsanlık Suçu’na imalı gönderme! “Yine mi Gizem Karaca o zaman şimdiden diziye geçmiş olsun!”

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
Kanal D’nin yeni başlayacak dizisi İnsanlık Suçu’nun 2. fragmanı, sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

Başrollerini Kaan Yıldırım, Gizem Karaca, Melike İpek Yalova, Deniz Uğur, Serkay Tütüncü, Laçin Ceylan ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın paylaştığı dizinin yapımını Pastel Film üstleniyor.

Adana’da yaşayan fakir ve hırslı bir genç olan Cemal’in, para ve güç için neleri feda edebileceğinin hikayesini konu alan dizi Kanal D’nin son umutlarından…

Meryem’in kötü gidişatı nedeniyle final yapacak olması, Kızlarım İçin ve Gülizar’ın reytinglerinin kötü olması adeta Kanal D’nin eski halinden eser yok dememize neden oluyor.

İnsanlık Suçu’ndan bir hayli ümitli olan Kanal D’yle izleyenler pek de aynı fikirde değil. Bunu tek nedeni ise dizinin başrol oyuncularından olan Gizem Karaca’nın daha önceki talihsizlikleri…

Gizem Karaca’nın daha önce rol aldığı Güzel Köylü dışında;  Eve Düşen Yıldırım, Benim Hala Umudum Var, Emir’in Yolu ve İçimdeki Fırtına dizilerinin tutmaması izleyenleri biraz da olsa korkuttu.

“Yine mi Gizem Karaca o zaman şimdiden diziye geçmiş olsun!” gibi yorumlar yapan izleyenler, dizinin durumunun pek de parlak olduğunu düşünmüyor.

Henüz yayın günü ve saati belli olmayan dizinin nasıl tepkiler alacağını hep birlikte göreceğiz…