Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gizem Karaca, büyük acı yaşıyor! Kaybettiği sevimli dostu için yazdıkları hüzünlendirdi…

Gizem Karaca, büyük acı yaşıyor! Kaybettiği sevimli dostu için yazdıkları hüzünlendirdi…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Ekranlara son olarak İnsanlık Suçu isimli diziyle gelen Oyuncu Gizem Karaca, instagram hesabından kedisini bulamadığı, eve dönmediği ile ilgili bir paylaşım yaparak görenlerin haber vermesini istemişti.

Daha sonra kedisine bir aracın çarptığı ve öldüğü haberi üzerine Gizem Karaca, duygusal bir mesaj paylaştı instagram sayfasından.

Çok zor şartlarda büyüttüğü kedisiyle yaşadıklarını anlatan Karaca, kendisini eleştirenlere de yanıt verdiği mesajında, dar sokaklarda hızlı araba kullanan kişilerle ilgili de uyarıda bulundu ve kedisi Kaju’ya böyle veda etti:

Ben ona hep kanatsız meleğim derdim ama artık kanatları var… Hayatıma öyle bi anda girdi ve şirinliğiyle sahiplenmesiyle dokundu ki asla unutamayacağım. Daha 1 haftalıkken gözleri iltihaplı anne sütü emmemiş geldi elime, onu biberonlarla büyüttük. Her gece ayak ucumda uyuyup her sabah üstüme atlayarak uyandırdı. Nerdeyse o bana baktı ve iyi geldi diyebilirim. Asla nankör şımarık bir kedi değildi… gidişi çok acı oldu kapımın önünde öyle bulmak… bana gelen yorumlara mesajlara aldırış etmiyorum, belki size göre abartıyorum ama umrumda değil ne düşündüğünüz.. tabikide daha büyük acılar vardır ama unutmayın ki herkesin acısı kendine. Lütfen arabalarınızı daracık sokaklarda hızlı kullanmayın, hiç bir anlamı yok. Ya küçücük bir çocuk olsaydı? O zaman çarpan arabaya hak vermezdiniz… demek istediğim, bu bana bile ders oldu lütfen herkese de olsun. Sokak aralarında ve hız limiti yazan yerlerde yavaş gidelim… Beni anlayan ve güzel dileklerini ileten herkese teşekkür ederim iyiki varsınız ?? Nur içinde uyusun benim Kaju kızım fındık lahmacunum.

Gizem Karaca, büyük acı yaşıyor! Kaybettiği sevimli dostu için yazdıkları hüzünlendirdi... 7