Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’nın Müjgan’ı ile ilgili şaşırtan detay! Bunu fark ettiniz mi?

Bir Zamanlar Çukurova’nın Müjgan’ı ile ilgili şaşırtan detay! Bunu fark ettiniz mi?

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Detay

İlk olarak ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde esir prenses İsabella Fortuna karakteriyle izlediğimiz oyuncu Melike İpek Yalova bu sezon atv ekranlarında yayınlanan ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinde rol alıyor.

Diziye doktor Müjgan karakteriyle sonradan dahil olan oyuncu her ne kadar izleyicilerin hoşuna gitmese de Yılmaz karakteriyle aşk yaşıyor.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Müjgan'ı ile ilgili şaşırtan detay! Bunu fark ettiniz mi? 8

Türkan Şoray’a benzerliği ile de dikkat çeken Melike İpek Yalova’nın 1970’li yılları anlatan ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinin kadrosuna katılması kariyeriyle ilgili küçük bir detay yarattı.

Muhteşem Yüzyıl’dan sonra konusu yine 1970’li yıllarda geçen ‘Karadayı’ dizisinde rol alan oyuncu yine bir dönem dizisiyle izleyici karşısına çıktı.

Konuk oyuncu olarak yer aldığı ‘Hayat Şarkısı’, ‘Çember’ ve kısa sürede ekranlara veda eden ‘İnsanlık Suçu’ dizileri sayılmazsa oyuncuyu uzun süre izleme imkanı bulduğumuz diziler hep konusu geçmiş zamanları anlatan dönem dizileri oldu.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Müjgan'ı ile ilgili şaşırtan detay! Bunu fark ettiniz mi? 9

Melike İpek Yalova bu tesadüf ile akıllara yine kendisi gibi genellikle dönem dizi ve filmlerinde rol alan Farah Zeynep Abdullah’ı getirdi.