Ana sayfa Dizi Haberleri İnsanlık Suçu dizisinin yayın tarihi belli oldu… 1. bölüm 4. tanıtım yayınlandı…

İnsanlık Suçu dizisinin yayın tarihi belli oldu… 1. bölüm 4. tanıtım yayınlandı…

tarafından zk zk

Kanal D’nin yeni dizisi İnsanlık Suçu merakla bekleniyordu. Dizinin yayın tarihi açıklandı. 31 Mart Cumartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek.

İnsanlık Suçu dizisinin yapımını Pastel Film üstleniyor, başrollerde Kaan Yıldırım, Gizem Karaca, Melike İpek Yalova, Deniz Uğur, Serkay Tütüncü, Laçin Ceylan ve Ahmet Mümtaz Taylan yer alıyor. dizinin senaryosunu Can Sinan kaleme alırken, yönetmenliğini ise Barış Yöş üstleniyor.

İNSANLIK SUÇU KONUSU NE?

Adana’da yaşayan fakir ve hırslı bir genç olan Cemal’in, para ve güç için neleri feda edebileceğinin hikayesinin anlatıldığı dizi “İnsanlık Suçu”nun genel hikayesi ve künyesi şöyle;

Adana’nın yoksul mahallelerinden birinde yaşayan Cemal, garsonluk yaparak tüm ailesine bakmaya çalışmaktadır. Hep bir çıkış yolu arayan Cemal’in çaresizliği ağır hasta babasının ölümüyle daha da büyümüştür. Bu acı olayın hayatını kökünden değiştireceğinin ise henüz farkında değildir. Babası son nefesini vermeden önce Cemal’e İstanbul’da zengin bir amcası olduğunu söylemiştir. Varlıklı bir akrabası olduğunu öğrenmek sefalet içinde büyüyen Cemal’i derinden sarsar.

İnsanlık Suçu 1. bölüm 4. tanıtımı: