Ana sayfa Dizi Haberleri İnsanlık Suçu’nda beklenmeyen gelişme!

İnsanlık Suçu’nda beklenmeyen gelişme!

tarafından zk zk
KANAL D’nin yeni dizisi İnsanlık Suçu 21 Nisan Cumartesi akşamı 4. bölümüyle ekrana gelecek.

Başrollerinde Gizem Karaca, Kaan Yıldırım ve Melike İpek Yalova’nın oynadıkları dizinin yeni bölümünden 2. tanıtım da yayınlandı. Suna, annesi tarafından Gökhan ile evlenmeye zorlanıyor. Cemal, Suna’yı bu istemediği evlilikten kurtarabilecek mi? Gökhan, neden hapse giriyor? Cemal’in bu işte parmağı var mı? Amcası Cemal’e neden tokat atıyor?

İşte yeni bölüm tanıtımı:

İNSANLIK SUÇU TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Cemal, Selim’le kaçan Esra’yı affedecek mi?

Cemal, Selim’le kaçan Esra’yı affetmez ve bebeği elinden alarak kız kardeşini cezalandırır. Sürekli olarak Cemal ve ailesiyle ilgilenen Cevher, istemeden de olsa ağabeyi Turhan’ın şimşeklerinin Cemal’e yönelmesine sebep olur.

Suna ve Cemal’in her geçen gün daha da yakınlaşması Gökhan’ı kıskançlık krizine sokar. Başlarına gelenlerden ötürü Sami’yi suçlayan Emel, oğlunun eski günlerine dönmemesi için elinden geleni yapmaya ant içer.

İnsanlık Suçu'nda beklenmeyen gelişme! 7

Gökhan’la evlilik sürecine giren Suna’nın ise daha fazla dayanacak gücü kalmamıştır. Müstakbel kayınvalidesi Emel’e Gökhan’ı sevmediğini açık açık söyleyerek onu azat etmelerini ister. Ancak Emel’in elinde, Suna ve Cavidan’ı köşeye sıkıştıracak bir koz vardır. Suna’nın Gökhan’la evlenmekten başka çaresinin kalmadığı anda Cemal devreye girer.