Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu için Sen Anlat Karadeniz zıplama tahtası oldu!

İrem Helvacıoğlu için Sen Anlat Karadeniz zıplama tahtası oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe’yi buluşturan Sen Anlat Karadeniz dizisi 3. sezonunun daha başındayken final yaparak izleyicilerine veda etti. Nefes karakterine hayat veren İrem Helvacıoğlu’nun diziden sonra imajıyla ve verdiği pozlarla Nefes’in ne kadar uzağına kaydığını fark ettiniz mi?

Sen Anlat Karadeniz’in naif Nefes’inden çılgın İrem’e doğru bir gidişatı sosyal medyada izleyebilirsiniz. Ünlü oyuncu sanki zincirlerini kırmış da ruhunu özgür bırakmış gibi bir izlenim veriyor.

Dizinin final yapmasının en çok da İrem Helvacıoğlu’na yaradığını söylemek yanlış olmayacak. Zira imajını baştan yaratmak gibi iddiası mı var, merak ediliyor.

Ünlü oyuncu önce imajını yeniledi. Ardından da sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla enerjik, kadınsı ve cesur hallerini sergilemekte. Cosmopolitan dergisine de özel pozlar veren Helvacıoğlu, Nefes’ten sonra imajını adeta baştan yaratıyor.

Ünlü oyuncunun diziden en çok fayda sağlayan isim olduğu da sürekli gündem olmasıyla anlaşılıyor. İşte bambaşka bir İrem havasındaki paylaşım:

Kocaman gülümse ????????????
@cosmopolitanturkiye

İrem Helvacıoğlu için Sen Anlat Karadeniz zıplama tahtası oldu! 7