Ana sayfa Sosyal Medya Öykü Gürman, Sen Anlat Karadeniz set taklidi ile olay oldu!

Öykü Gürman, Sen Anlat Karadeniz set taklidi ile olay oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Öykü Gürman iz bırakmakla kalmadı, sözleriyle de akıllarda yer edindi… Sen Anlat Karadeniz dizisinde Asiye karakterine 3 sezon boyunca başarıyla hayat veren Gürman, “Şarkıcıdan oyuncu olur mu?” sorusuna “Çalışırsan olur” diyerek anlamlı bir yanıt verdi.

Sonsuz Oda’nın konuğu olan Gürman, instagram hesabından programın tanıtım videosunu yayınladı. Sözleriyle dikkat çeken Gürman, şarkıcılığın da oyunculuğun da benzer yanlarının olduğunu, ayrıştıkları birçok nokta da bulunduğunu ama ikisinin de çok zor bir iş olduğunu anlattı.

Gürman, “Benim için oyunculuk anda kalmaktır.Seyircinin kalbinde iz bırakmaktır” diyerek de Sen Anlat Karadeniz dizisine gönderme yaptı. Hayranları ise”Kalbimizde bıraktığın izler o kadar güzel ki” diye yanıt verdi.

İnsanın normal hayatta yapamadığı bir şeyi oynarken yapabildiğini hatırlatan Öykü Gürman, Sen Anlat Karadeniz dizisindeki set ortamını taklit ettiği halleriyle de ilgi odağı oldu.O eğlenceli anları videoda bulabilirsiniz.

İşte Gürman’ın etkileyici paylaşımı:

Şarkıcılıktan oyunculuğa giden yolda edindiğim tecrübelerimi; Türkiye’nin yeni online eğitim platformu, Sonsuz Oda’da sizler için anlattım. Biriktirdiklerim,hissettiklerim,
öğrendiklerim, uyguladıklarım size fayda sağlarsa ne mutlu bana! #sonsuzoda @sonsuzoda