Ana sayfa Dizi Haberleri İrem Helvacıoğlu ile ipler gerildi! Sen Anlat Karadeniz’den ayrılırsa şaşırmayın!

İrem Helvacıoğlu ile ipler gerildi! Sen Anlat Karadeniz’den ayrılırsa şaşırmayın!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Atv’de Çarşamba akşamları ekrana gelen Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes karakterini oynayan İrem Helvacıoğlu,
tv8’deki O Ses Türkiye yılbaşı özel programına katılmıştı.

Herkesin merakla beklediği o sahneler ise ne yazık ki ekrana gelmedi. Bunun nedenini de televizyongazetesi.com olarak ilk kez biz duyurmuştuk. Helvacıoğlu, instagram sayfasından yaptığı açıklamada, çok isteyerek katıldığı ve büyük bir keyifle sahneye çıktığını, ancak yapımcının Nefes karakterine zarar verebileceği söylemi üzerine muvafakat sağlanamadığını, bu yüzden de kendisinin şarkı söylediği o bölümün programdan kaldırılmasını istemek zorunda olduğunu belirten bir yazı kaleme almıştı.

İrem Helvacıoğlu’nun bu açıklamasıyla işaret ettiği yapımcı, aynı zamanda dizinin de yönetmeni olan Osman Sınav’dı. Sınav ile aralarında bir gerginlik yaşandığı anlaşılan İrem Helvacıoğlu ve Sınav arasında, bu gerginlikten sonra ne yaşandığı merak konusu olmuştu. Aynı zamanda Osman Sınav’ın da konuyla ilgili açıklaması merak ediliyordu.

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, ünlü oyuncu ile yapımcısı arasında yaşanan bu olayı köşesine taşıyarak, Osman Sınav cephesindeki bakışı da açıklamalar neticesinde kaleme aldı.

İrem Helvacıoğlu ile ipler gerildi! Sen Anlat Karadeniz'den ayrılırsa şaşırmayın! 7

Eyüboğlu’nun attığı başlık ise Sen Anlat Karadeniz izleyicilerinin canını sıkacak bir duruma dikkat çekmiş:

“İrem Helvacıoğlu ‘Nefes’siz kalabilir”…

Eyüboğlu, İrem Helvacıoğlu’nun sosyal medyadan yaptığı bu paylaşımın, yapımcısıyla köprüleri attığının bir göstergesi olduğunu ifade ediyor.

Projenin yapımcısı Osman Sınav ile görüşen Ali Eyüboğlu, ikili arasındaki gerilimi net bir şekilde ortaya koyacak bir açıklama geldiğini belirtiyor yazısında ve şunları yazıyor:

“Sosyal medyada yaptığı açıklamada yapımcısından üçüncü şahıs gibi bahseden Helvacıoğlu, ‘O Ses Türkiye’ye bize danışmadan başvurdu. Menajeri prodüksiyon ekibini arayıp dizinin şarkılarından birini söylemek için izin istedi. Şarkıdan önce kanala sorun bakalım izin veriyorlar mı dedim? Kanalın izin vermediği bildirilmesine rağmen çekimlere katılıp, şarkı söyleyince aramızdaki sözleşme gereğince kendisine ve TV8’e ihtarname yolladık.”

Şayet Helvacıoğlu, bu saatten sonra yapımcısıyla uzlaşmaya yanaşmazsa ‘Sen Anlat Karadeniz’de hayat verdiği Nefes’in ömrü uzun olmaz.”

İREM HELVACIOĞLU NE YAZMIŞTI:

‘O Ses Türkiye Yılbaşı Özel’e büyük bir mutlulukla katılarak ilk kez sahnede şarkı söyleme deneyimi yaşadım çok eğlendim ve keyif aldım. Sizin de beğeneceğinizi düşündüğüm programda bana ait bölümün gösterilmemesi yönünde bir karar almak zorunda kaldım. Çünkü ‘Sen Anlat Karadeniz’ dizisinin yapımcı şirketi hayat verdiğim Nefes karakterinin gereği gibi korunabilmesi ve hissettiklerini daha iyi aktarabilmem amacıyla muvafakat etmediğini, çekimde yer aldıktan sonra bildirdi.”