Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu, yeni projesinde büyük bir yükü omuzladı!

İrem Helvacıoğlu, yeni projesinde büyük bir yükü omuzladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Cüneyt Karakuş’un 8 yıl senaryosu üzerinde uğraştığı ve yönetmenliğini yaptığı Eflatun filminde Kerem Bürsin ve İrem Helvacıoğlu buluştu.Cüneyt Karakuş’un ilk uzun metrajlı filmi olan Eflatun hakkında konuşan Kerem Bürsin, canlandırdığı Oflaz karakterini anlattı.

Kerem Bürsin, karakteri çok sevdiğini ve oynadığı için de mutlu olduğunu anlattı. Ünlü oyuncu, film ile ilgili düşüncelerini şöyle anlattı: “Okuduğum zamanda ruh haline çok benzerlikler hissettim. Çok hoşuma gitti senaryosu, çok etkiledi. Hikayede olağanüstü tipler yok. Biraz bu hikayenin parçası oldum. Karakteri başkası canlandırsaydı üzülürdüm. Bağımsız olması hoşuma gitti. Saf ve güzel bir hikaye var. Cüneyt ile çok iyi anlaştık.”

İrem Helvacıoğlu’ndan da bahseden Kerem Bürsin, rol arkadaşının canlandırdığı Eflatun karakterinin zorluğundan bahsetti.

Kerem Bürsin, “Eflatun, bence bir oyuncu için zor bir karakter. Bir şekilde Oflaz’ın da o karaktere, o hikayeye destek olmasını istedim” diye konuştu. Oyuncu, Eflatun karakteri hakkında daha fazla detay vermedi.

İrem Helvacıoğlu, yeni projesinde büyük bir yükü omuzladı! 7

İrem Helvacıoğlu ile Kerem Bürsin’in sette çok iyi anlaştıkları ve iyi bir uyum sağladıkları da biliniyor.

Eflatun filminin çekimleri Mart ayında tamamlandı. Film şu ana montajda bulunuyor. Eflatun filmi önce festivallerde gösterilecek ve ardından da vizyona girecek.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz: