Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu’ndan Sen Anlat Karadeniz’deki rol arkadaşı ile sürpriz paylaşım

İrem Helvacıoğlu’ndan Sen Anlat Karadeniz’deki rol arkadaşı ile sürpriz paylaşım

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv ekranlarına damgasını vuran ve geçtiğimiz sezon veda eden Sen Anlat Karadeniz dizisi, uzun süre daha hafızalardan çıkmayacak. Karadeniz’de geçen ve Nefes isimli bir kadının kendisine şiddet uygulayan, hasta ruhlu kocasından çocuğu ile birlikte kaçarak yaşam mücadelesi verdiği dizi, büyük ilgi görmüştü.

Daha önce farklı dizilerde rol almasına karşılık, Ulaş Tuna Astepe ile birlikte Sen Anlat Karadeniz’in başrolünde oynayan İrem Helvacıoğlu, Nefes karakteri ile başarılı bir performans sergileyerek büyük kitleler tarafından tanındı.

Dizi sayesinde hayran kitlesini de büyüten oyuncunun, Nefes ile özdeşleştiği 3 sezon geçirdik. Oyuncunun kariyerinde önemli bir yere sahip olan Nefes’in ardından şimdilerde Özcan Deniz ile birlikte rol alacağı yeni dizisiyle ekrana gelmesi bekleniyor.

Seni Çok Bekledim isimli dizide bu kez Ayliz isimli fotoğrafçı bir kadını canlandıracak olan oyuncu, aynı zamanda eski dizisindeki rol arkadaşlarıyla dostluk bağlarını da hala devam ettiriyor.

Geçtiğimiz günlerde Sen Anlat Karadeniz’in ilk yönetmenlerinden Emre Kabakuşak ve Ulaş Tuna Astepe ile dizide Murat’ı oynayan Cem Anıl Kenar ile bir araya gelmişti oyuncu.

İrem Helvacıoğlu'ndan Sen Anlat Karadeniz'deki rol arkadaşı ile sürpriz paylaşım 8

İrem Helvacıoğlu’nun eski dizisindeki çalışma arkadaşlarına olan vefası bir kez daha ortaya çıktı. Oyuncu, bu kez dizide Fatih Kaleli’yi oynayan Furkan Aksoy’un yaptığı paylaşımı kendi sayfasına taşıdı ve “Belalım” diyerek kahkaha emojii aşağıdaki paylaşımı yaptı.

İkilinin Sen Anlat Karadeniz dizisinin setindeki keyifli anlarından birinde çekilen fotoğrafını görüyorsunuz…

İrem Helvacıoğlu'ndan Sen Anlat Karadeniz'deki rol arkadaşı ile sürpriz paylaşım 9