Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel yine tarzını konuşturdu! Çok siyah, çok cool!

Hande Erçel yine tarzını konuşturdu! Çok siyah, çok cool!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de Çarşamba akşamları yayınlanan Sen Çal Kapımı isimli diziyle ekranlara gelen genç ve başarılı oyuncu Hande Erçel, sadece diziyle değil, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da dikkat çeken bir isim. Oyuncu, yaptığı her paylaşıma 1 milyonu geçen beğeniler almaya devam ediyor.

Hande Erçel’in hayranları, onun paylaşımlarını büyük bir ilgi ile takip ederken, giyimi, tarzıyla da çok ilgili. Dizideki Eda karakterinin tarzını da merakla izleyen takipçileri, özel hayatında da tarz giyinen bir isim olan Hande Erçel’i yakından takip etmekte.

Erçel’in verdiği her pozdaki kıyafetleri, takıları dikkat çekerken, adeta bir model gibi fit vücuduyla da dikkatleri çeken pozlar vermekte oyuncu.

17 bine yaklaşan instagram takipçisi olan Hande Erçel’in hayran kitlesi ile etkileşimi, pek çok ünlüyü kıskandıracak derecede.

Beğeni ve övgü dolu yorumlarla Hande Erçel’i yakından takip edenler, onun her fotoğrafında ne kadar özenli olduğunu da görüyor.

Erçel’in son paylaşımı ise siyah kıyafetleri ve siyah bir gözlükle oldu. Instagram hesabının story bölümünden paylaşım yapan oyuncunun ne kadar cool olduğu da görülmekte. Her rengi ve kıyafeti kendisine yakıştırmayı bilen Erçel, bu pozuyla da dikkatleri çekmeyi başardı.

İşte o paylaşım:

Hande Erçel yine tarzını konuşturdu! Çok siyah, çok cool! 7