Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu’nun kriz çıkartan O Ses Türkiye olayında neler olmuş neler!

İrem Helvacıoğlu’nun kriz çıkartan O Ses Türkiye olayında neler olmuş neler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hatırlanacağı üzere Sen Anlat Karadeniz dizisinin 2. sezonu devam ederken, 2018 yılını 2019’a bağlayan 31 Aralık günü O Ses Türkiye yılbaşı özel programının çekimlerine İrem Helvacıoğlu da katılmıştı.

Ünlü oyuncunun bu programa yapımcısından izin almadan katılması büyük krize neden olmuş, Osman Sınav ile oyuncu arasında sorunlar çıktığını yönelik iddialar ortaya atılmıştı.Sınav’ın girişimleri sonucunda da tv8, o görüntüleri yayından kaldırmıştı.

İrem Helvacıoğlu'nun kriz çıkartan O Ses Türkiye olayında neler olmuş neler! 7

Oyuncu da o dönemde bir açıklama yaparak konuyu hayranlarının dikkatine sunmuştu.

Helvacıoğlu sosyal medyadan şu mesajı vermişti: “Değerli arkadaşlarım; sevgili Acun Ilıcalı ekibinin nazik daveti neticesinde büyük bir mutlulukla katılarak ilk kez sahnede şarkı söyleme deneyimi yaşadım çok eğlendim ve keyif aldım. Sizin de beğeneceğinizi düşündüğüm O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında bu akşam yayınlanması planlanan bana ait bölümün gösterilmemesi yönünde bir karar almak zorunda kaldım.Çünkü Sen Anlat Karadeniz dizisinin yapımcı şirketi, hayat verdiğimi ‘Nefes’ karakterinin gereği gibi korunabilmesi ve Nefes’in hissettiklerini daha iyi aktarabilmem amacı ile yayınlanmasına muvafakat etmediğini çekimde yer aldıktan sonra bildirdi. Yanımda olduğunuz, bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim. Mutlu bir yıl geçirmenizi dilerim…”

Sen Anlat Karadeniz dizisinde büyük mesele olan O Ses Türkiye yılbaşı yayını ile ilgili İrem Helvacıoğlu’ndan çok özel bilgiler geldi.Oyuncu, youtube’da yayınlanan ve Zeynep Ocak’ın sunduğu Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler programında detaylar hakkında bilgi verdi.

Çekimlerde sahneye tek çıktığını anlatan oyuncu, “Gittim ama çıkmadım. En azından o sahnenin tozunu da yuttum” diyen oyuncu yaşanan gelişmeler nedeniyle de çok bozulduğunu itiraf etti.

Gülerek olayı anlatan Helvacıoğlu, “Arada kaydını açıp izliyorum. Ben de var çünkü” dedi.

Zeynep Cassalini’nin Duvar isimli şarkısını seslendirdiğini anlatan oyuncu, Seda Sayan dışında diğer jüri üyeleri Murat Boz,Hadise ve Beyazıt Öztürk’ün de döndüğünü belirtti.

Beyaz’ı seçmesinin sebebi olarak ise “Çünkü çok seviyorum” dedi.

Seda Sayan’ın dönmemesine rağmen en çok övgüyü yapan isim olduğunu anlatan Helvacıoğlu, Beyazıt Öztürk’ü seçtiğini de ilk kez anlattı.

Helvacıoğlu’nun açıklamalarını aşağıdan izleyebilisiniz: