Ana sayfa Dizi Haberleri İrem Helvacıoğlu sudaki çekimlerde çığlık çığlığa kaldı ama sonu çok komik!

İrem Helvacıoğlu sudaki çekimlerde çığlık çığlığa kaldı ama sonu çok komik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, youtube’de yayınlanan, Zeynep Ocak’ın sunuculuğunu üstlendiği Aşırı Ünlüler ile Kısa Görüşmeler isimli programın konuğu oldu.

Sen Anlat Karadeniz’in 2. sezon ilk bölüm çekimlerinde yaşadıklarını anlatan Helvacıoğlu, bölümün toplam 210 dakika olarak yayınlandığını ve bunun 90 dakikasını da suyun içinde çekildiğini anlattı.

Ünlü oyuncu, çekimlerde havanın çok sıcak olduğunu ayrıca denizin de çarşaf gibi dümdüz, akıntısız olduğunu belirterek yaşadıkları zorlu anlar hakkında bilgi verdi. Kendisinin yanı sıra Ulaş Tuna Astepe,Mehmet Ali Nuroğlu ve Yiğit’i oynayan çocuk oyuncu Demir Birinci’nin yer aldığı çekimlerde yaşadıklarını anlatan Helvacıoğlu, çok kötü bir deneyim yaşadığını belirtti.

Oyuncu, üzerindeki balık adım kıyafetleri nedeniyle hareket etmekte zorlandığını ve ağır ayakkabıların da kendisini suyun dibine çektiğini, bulanık olan suyun içini göremediği için de kendisini tehlike altında hissettiğini belirterek şöyle konuştu:

“İnanamazsınız ama Trabzon’un en sıcak dönemiydi o. Kum gemisi gibi bir demir yığınının üstündeyiz. O kadar kötüydü ki, sana anlatamam.Sarsılsa da şuradan aşağıya düşsem falan diyordum. Suyun içine giriyorsun,çok korkunç gözüküyor. Karadeniz’in dibi gözükmediği için. Ben inanılmaz kafada kurarım. Galiba çok fazla belgesel seyrettim. Tekneyle giderken yunuslar geliyor, yunuslar varsa köpek balığı da vardır.Böyle kendi kafamda üretiyorum. Tabii ki de böyle bir şey yok, ben vardır diye düşünüyorum.Ama var bu arada. Düşün ki 4 saat suyun içindeyim. Bir ara ellerimde perdelerim çıktı mı diye bakıyordum.”

İrem Helvacıoğlu sudaki çekimlerde çığlık çığlığa kaldı ama sonu çok komik! 7

Ünlü oyuncu, bu çekimler sırasında çok korktuğu bir anı da gülerek anlattı. Bu sahnede suyun içinde iki siyah cisim gören Helvacıoğlu, çığlık attığını belirterek şu detayı verdi:

“Dibe bakıyorsun, gerçekten gözlükle dalsan da göremezsin hiçbir şey. Hiçbir şey gözükmüyor.Çok bulanık bir de. Bir de çok derindeyiz, hiçbir şey yok yani etrafımızda. İnanılmaz deniz anası var. Her yer deniz anası kaynıyor.Etrafıma bakarken, öne döndüm iki tane siyah bir şey bana doğru geliyor. Bir bağırdım (çığlık atıyor). Abi Ulaş’ın ayaklarıymış. Allah’tan kayıtta değildik. ‘Ne oluyor’ dediler. ‘Bir şey yok Ulaş’ın ayaklarını başka bir şey sandım’ dedim. Gerçekten çok kötü. Ben kafamda kurmaya başladım.Güneş de vurmaya başladı, hiç iyi hissetmiyordum.”

Videodan programı izleyebilirsiniz: