Ana sayfa Dizi Haberleri İrem Sak, Çukur’dan sonra yine çok etkileyici bir diziyle geliyor!

İrem Sak, Çukur’dan sonra yine çok etkileyici bir diziyle geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 1986 Sivas doğumlu olan ünlü oyuncu İrem Sak, 2010 yılında Şen Yuva isimli dizideki Şehrazat karakteri ile sektöre adım attı ve 11 yıllık süreç içinde kariyerinde çok önemli bir noktaya geldi… 2013 yılında Güldür Güldür Show ekibi ile başladığı yolculuğunu tam 6 yıl sürdüren oyuncu, 2019’da artık yeni projeler yapmak üzere ayrılmıştı…

Komedi rolleri ile ilk dönem ekranda yer alan oyuncu, Yalan Dünya dizisindeki Tülay karakteri ile geniş kitleler tarafından sevildi ve büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Ardından üst üste birçok sinema filminde rol alan oyuncu, farklı karakterlere hayat verdi.

2018 yılında Gülperi dizisindeki İrem karakterinin ardından, Bir Aile Hikayesi’nde Müjde olarak izlediğimiz oyuncu, en son ise Çukur dizisinde Seren Erdenet karakterine hayat verdi.

Çukur dizisinde farklı bir karakterde yer alarak hayranlarını da şaşırtan oyuncu, şimdilerde yeni projesine hazırlanıyor. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden ayrılan İbrahim Çelikkol ile Babil’e geçtiğimiz aylarda veda eden Birce Akalay’ın başrolünde yer aldığı Kuş Uçuşu isimli dizide İrem Sak de yerini aldı. Miray Daner’in de kadrosunda yer aldığı dizi Netflix’te izleyicilerle buluşacak.

Meriç Acemi’nin hikayesini yazdığı Kuş Uçuşu isimli dizinin yönetmenliğini ise Deniz Yorulmazer yapıyor..