Ana sayfa Sosyal Medya İrem Sak’tan güldüren veda! Çukur’da Seren’in katilini gözlüğüne linkledi!

İrem Sak’tan güldüren veda! Çukur’da Seren’in katilini gözlüğüne linkledi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de ekrana gelen Çukur dizisinin yeni sezonunda Seren Erdenet karakteriyle İrem Sak dizide yer almaya başlamıştı. Bu ilginç karakterle birlikte izleyiciyi de şaşırttı İrem Sak. Psikopat görünümlü, soğukkanlı bir katil olan Seren Erdenet, dizinin yeni sezonuna damgasını vuran Erdenet ailesindendi. Kıyafetleriyle, tarzıyla, ilginç karakteriyle diziye ayrı bir renk katmıştı.

Ancak dün akşam ekrana gelen yeni bölümde İrem Sak’ın hayat verdiği Seren Erdenet karakteri diziye veda etti. İrem Sak, başarılı oyunculuğuyla övgüler alırken, esprili kişiliğiyle de sosyal medyada karaktere veda paylaşımlarıyla dikkat çekti.

İrem Sak, dizide kendisini kimin öldürdüğünü soran izleyiciye, gözlüğündeki yansımayı işaret etti. Oyuncunun güneş gözlüğünde Nejat İşler’in oynadığı Çağatay Erdenet’in görüntüsü vardı.

İrem Sak'tan güldüren veda! Çukur'da Seren'in katilini gözlüğüne linkledi! 10

İrem Sak, “Arkadaşlar katılımı çok sormuşsunuz. Gözlüğe linkledim kendisini” sözleriyle yukarıdaki paylaşımıyla güldürdü.

Bu arada diziye bir de veda notuyla bir paylaşım yaptı. Oyuncu, Seren Erdenet olarak bol bol motorsiklete bindiği bir kareye şu notu düştü:

“Tek tek yazmak lazım herkesi, lakin çok kalabalık bi aile Çukur. Siz benim hayatıma siyah ağırlıklı da olsa inanılmaz bir renk kattınız. Gözümün değdiği her gözü öperim, teşekkür ederim. Araç hazır değilse bi yemek yer giderim.”

İrem Sak'tan güldüren veda! Çukur'da Seren'in katilini gözlüğüne linkledi! 11

Oyuncu, veda pastasıyla verdiği esprili pozu da paylaştı ve “Çukur’dan bir Sivaslı geçti” notunu düştü…

İrem Sak'tan güldüren veda! Çukur'da Seren'in katilini gözlüğüne linkledi! 12

Dizinin resmi twitter sayfasından da oyucuya bir veda mesajı yayınlandı…

İrem Sak'tan güldüren veda! Çukur'da Seren'in katilini gözlüğüne linkledi! 13

Seren Erdenet nasıl öldü?

Çağatay, takip ettirdiği Seren’i uzun uğraşlar sonucu yakalamayı başardı. Çağatay’dan kaçma şansı olmayan Seren’in tek çaresi teslim olmak oldu. Çağatay, kuzeni Seren’i öldürdü. Seren Erdenet karakterine hayat veren başarılı oyuncu İrem Sak, Çukur’a veda etti.

ÇUKUR’A BOMBALI TUZAK!

Çağatay Erdenet, Çukur’u tehlikeye sokacak yeni hamlesi için harekete geçti. Çukur’da yeniden ortaya çıkan Çağatay’ın gizemli adamı, Çukur’un gözcülerini etkisiz hale getirerek, Çağatay’ın büyük planını başlatmak için ilk adımı attı. Çukur’a bombalı tuzaklar kuran Erdenetler, Koçovalıları zor durumda bıraktı.