Ana sayfa Dizi Haberleri İsimsizler dizisinin 7. bölümünde inanılmaz olaylar yaşandı

İsimsizler dizisinin 7. bölümünde inanılmaz olaylar yaşandı

tarafından ker_def

isimsizler

Gözcü’nün yeni planı!
Gözcü Saver’i arayıp hemen Ankara’ya başka bir bombalı araç göndermesini söyledi. Kürşad’a Ankara’da bir patlama olacağının, aracın Virankaya’dan çıkacağının istihbaratını verdi. Saver de emniyet güçlerinin aracı aradıklarının haberini aldı. Bunu kendilerinden başka kimse bilmediği için aralarında bir hain olduğunu anladılar. Fatih bombalı aracı buldu. Virankaya çıkışından sonra tenha bir yerde Barikat kurulmasını istedi.

Terörist polisleri görünce hemen geri döndü ve Virankaya’ya doğru ilerledi. Aracı Virankaya’nın merkezinde patlatacaktı Fatih de arkasındaydı ve teröristi vurdu. Telefonda Afran açıktı neden bombayı patlatmadın diye soruyordu Fatih telefonu alıp çünkü ben geldim artık eminim sen bir hainsin bundan sonra da ilk hedefim sensin dedi.

Saver Gözcü’ye aracın Virankaya’dan çıkamadığının haberini verdi. Ancak Gözcü eylem yapmaya kararlıydı. Gözcü yeni bir eylem planladı ve bomba hazırlattı. Gözcünün yeni hedefi askerdi. Yeni bomba askeri servislerin geçişi sırasında patlayacaktı. Servisler geçerken Gözcü bombayı patlatmaya çalıştı ama kumanda çalışmadı. İlk servis geçti ancak ikinci servis sırasında bomba patladı.