Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner, partneri İsmail Demirci ile sosyal medyada da uğraşıyor!

Aslıhan Güner, partneri İsmail Demirci ile sosyal medyada da uğraşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Kuzey Yıldızı dizisinde başarılı ve uyumlu bir dizi çifti bulunuyor. Aslıhan Güner ile İsmail Demirci, dizide birbirlerine çok yakıştı.İkilinin canlandırdığı Kuzey ve Yıldız karakterleri çatışması ekranda izleyicileri bir hayli keyiflendiriyor.

Yıldız’a hayat veren Aslıhan Güner,sosyal medyada da İsmail Demirci’ye laf atmadan duramadı. İkili birbirlerinin fotoğraflarını çekti. Ordu sahilinde çekilen fotoğrafları iki ünlü isim de instagram hesaplarından paylaştı.

Aslıhan Güner, “Çocuksu bir sevinçle, deniz ile gök arasında tamda şu anda” notu ile aşağıdaki fotoğrafını yayınladı. Güner, fotoğrafı partnerinin çektiğini de özellikle belirtti.

Çocuksu bir sevinçle.. ☀️
Deniz ile gök arasında,tam da şu an..????
Fotoğraf: @ismaildemirci ????????????????

İsmail Demirci de yine aynı yerde çekilen fotoğrafı instagram hesabından paylaştı. Aslıhan Güner yanıt vererek rol arkadaşına yine takıldı.

Güner, “İsmail bey ne güzel bir fotoğraf kim çekti acaba ? Teşekkürler kıps” notuyla fotoğraf becerisine de gönderme yaptı ve rol arkadaşına sosyal medyada da laf atmadan bırakmadı.
İşte o paylaşım:

K I P S. @aslihanguner çektiii