Ana sayfa Dizi Haberleri İlayda Çevik, Gel Dese Aşk’ın günah keçisi olacak!

İlayda Çevik, Gel Dese Aşk’ın günah keçisi olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında 8 Mart Pazar akşamı izleyicilerle ilk bölümüyle buluşan Gel Dese Aşk dizisinde yasak aşk sosyal medyadaki yorumlara bakılır ise bir hayli kızdırdı.

Bazı izleyiciler; evli ve 40’lı yaşlardaki bir adam ile 20’li yaşlardaki genç kızın yasak aşkının iyi bir örnek olmadığını, yaşlı erkek-genç kız aşklarını normalleştirdiği ve konusu aldatmaya dayandığı için yapım hakkında ağır eleştiriler yaptı.

İlayda Çevik, dizide ilerleyen bölümlerde günah keçisi olacak bir karaktere hayat veriyor. Erkan Petekkaya’nın canlandırdığı evli Murat Düdenli’yi ayartıp onunla yasak aşk yaşayan Bahar Çetin karakterini Çevik canlandırıyor.

Dizi TV programına konuşan İlayda Çevik, dizideki yaşananları günümüz dünyasına da uyarlayarak şu dikkat çeken sözleri söyledi:

“Hayatta bildiğiniz gibi siyahlar, beyazlar yok sadece. Griler de var. Kimse sadece saf kötü ya da saf iyi değil. Bahar da öyle bir karakter. Haksızlıklara uğramış. Bu haksızlıklar onu dönüştürmüş, değiştirmiş.Hayata karşı bir intikam duygusu oluşmuş bir kız. Bahar’ın özelinde yaşanan bir durum değil bu. Çok şükür ki senaryonun bütün geneli, karakterler açısından bu değişimler ve dönüşümlerle örülmüş. O da hepimizin çok keyif aldığı bir durum.”

Sürprizlerle dolu Bahar karakteri ilerleyen bölümlerde daha da öne çıkacak. İlayda Çevik, diziye çok severek ve emek vererek hazırlandıklarını anlattı.

İzleyicilerin bu emeğin karşılığını vermesini dileyen İlayda Çevik, dizinin de beğenileceğini ve izleyicinin yapımı seveceğini düşündüğünü söyledi.