Ana sayfa Sosyal Medya İsmail Demirci, partneri Aslıhan Güner’in fırçasını 2 ay geçse bile unutmadı!

İsmail Demirci, partneri Aslıhan Güner’in fırçasını 2 ay geçse bile unutmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İsmail Demirci, partneri Aslıhan Güner’e laf atmayı bırakmıyor! Kuzey Yıldızı dizisinin birinci sezonu tamamlandı. 29 bölüm yayınlanan yapım 2019-2020 sezonunun en beğenilen işlerinden birisi oldu. İsmail Demirci ile Aslıhan Güner ikilisi de birbirine çok yakıştı. Show TV ise aldığı iyi reytinglerle son derece mutluydu.

Kuzey Yıldızı dizisi Mayıs ayının 3. haftasında yeniden çekimlere başlasa da sadece 2 bölüm yayınlandı ve düşük gelen reytingler nedeniyle ekip yaz arası verdi. Dizinin iki başrol oyuncusu da normal hayatlarına geri döndü. Saçını, sakallarını ve bıyıklarını keserek bambaşka bir imaja bürünen İsmail Demirci, tatilde gününü gün ediyor.

Ünlü oyuncu, tatil hallerini paylaşırken, 2 ay önceki bir meseleyi yeniden gündeme taşıdı. Oyuncu, partneri tarafından karantina günlerinde paylaşım yapmadığı için adeta fırça yemişti.

İsmail Demirci, bu durumu da Nisan ayında şu sözlerle ifade etmişti: “Dün Aslıhan Güner aradı. Neden hiç paylaşım yapmıyorsun” dedi. Ben de partnerimi örnek alıp evdeki süs ağacının içine girip kahve içtim.”

İsmail Demirci, partneri Aslıhan Güner'in fırçasını 2 ay geçse bile unutmadı! 9

Ünlü oyuncu 2 ay önce yaşanan bu olayı bir kez daha hatırlattı. Dün instagram hikaye bölümünden paylaşım yapan İsmail Demirci, “Günaydın, Aslıhan Güner kahvemi falan koyuyorum instagrama. Sonra  yok paylaşım yapmıyorsun falan deme” diye mesaj yazdı.

İsmail Demirci, partneri Aslıhan Güner'in fırçasını 2 ay geçse bile unutmadı! 10

İsmail Demirci, bu paylaşımı ile Aslıhan Güner’e iki ay önce söylediği sitemi yeniden hatırlattı.

Demirci, ayrıca tatilde frizbi oynadıkları anının da fotoğrafını yayınladı. Kaybeden Bedirhan Soral, havuza atlamak durumunda kaldı. İsmail Demirci ise zaferinin sevincini yaşadı.

“Frizbi oynuyoruz suya düşen birazdan story’de!”

İsmail Demirci, partneri Aslıhan Güner'in fırçasını 2 ay geçse bile unutmadı! 11