Ana sayfa Dizi Haberleri İsmail Demirci ve Hande Soral çiftinden maskeli röportajda ilginç açıklamalar…

İsmail Demirci ve Hande Soral çiftinden maskeli röportajda ilginç açıklamalar…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Hande Soral ve İsmail Demirci çifti de cuma indiriminden faydalanmak için alışverişe çıkanlar arasındaydı. Oyuncu çift, Demirci’nin Ordu’da Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde oynaması nedeniyle birbirlerinden ayrı zamanlar geçiriyorlar. Ancak İsmail Demirci, her fırsatta eşinin yanına İstanbul’a dönüyor. Yine bir fırsat bulmuş olacak ki eşi ile bir alışverişte ortaya çıktı.

Çift, tv100’de yayınlanan röportajda indirimden faydalanmak için geldiklerini, elektrik süpürgesi, tost makinası, hava temizleme filtresi baktıklarını anlattılar. Soral, tost makinası konusunda biraz seçici olduğunu söylerken, Demirci de pek çok erkeğin tersine alışverişi sevdiğini anlattı.

İki oyuncunun da yüzlerindeki maskeleri röportaj boyunca çıkarmadıkları dikkat çekti. Bu arada İsmail Demirci, Kuzey Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi için bulunduğu Ordu’nun çok güzel bir şehir olduğunu ve daha önce hiç bilmediğini ifade etti.

Oyuncu, “Ordu çok güzel bir şehir. Ben daha önce gitmemiştim. Kimse yanlış anlamasın ama çok şaşırdım. Birazcık tanıtımı azmış sadece. Bence çok güzel bir şehir ordu. Bizim ülkemizin her tarafı çok güzel. Sadece biz bilmiyor oluyoruz. Seviyorum Ordu’da çalışmayı ama tek sorunum eşimi az görmek” açıklamasını yaptı.

Bu arada Hande Soral’ın da gelecek hafta Adana’ya giderek Bir Zamanlar Çukurova dizisinde çalışmaya başlayacağı da ortaya çıktı. Soral, “Ben de Adana’ya gidiyorum bir hafta sonra. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde çalışmaya başlayacağım” dedi.

İşte ünlü çiftin röportaj videosu: