Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Soral, Bir Zamanlar Çukurova dizisine katılacağı tarihi açıkladı

Hande Soral, Bir Zamanlar Çukurova dizisine katılacağı tarihi açıkladı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Bir süre önce Adana’da çekimleri süren atv’nin dönem dizisine Hande Soral’ın katılacağı öğrenilmişti. Bir Zamanlar Çukurova’ya yeni bir karakterin gelecek olması heyecanı arttırırken, Hande Soral’ın ismi de merakı arttırdı. Soral’ın ne zaman diziye dahil olacağı ise merakla bekleniyordu. Hande Soral, eşi İsmail Demirci ile magazincilerle bir sohbette duruma açıklık getirdi.

Tüm Türkiye’de başlayan cuma indirimlerine katılan iki oyuncu, magazincilerle bir araya geldiler ve kampanyalardan faydalanmak için alışveriş yaptıklarını anlattılar. Bilindiği gibi İsmail Demirci, Ordu’da çekilen Kuzey Yıldızı dizisinde oynuyor.

Demirci, tatil gününde İstanbul’a gelerek eşi ile beraber alışverişe geldiler. tv100’de yer alan röportajda ünlü çift, alışverişi sevdiklerini anlatarak özellikle küçük ev aletleri baktıklarını aktardılar.

Bu arada Hande Soral, bir süre sonra Bir Zamanlar Çukurova dizisine dahil olacağı haberleri ile ilgili soru üzerine,
esprili bir cümle ile başladı sözlerine. Eşinin Ordu’da çekim yapmasına atıfta bulunan oyuncu, “İsmail’den daha uzak nerede çalışabilirdim, Adana’da çalışacağım. Ben de Adana’ya gidiyorum bir hafta sonra. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde çalışmaya başlayacağım” yanıtını verdi.

Tabii ilk kurduğu cümle kafaları karıştırdığı için de gülerek açıklama yapmayı da ihmal etmedi oyuncu; “Her şey yolunda, mesafeler dışında her şey yolunda!”

İşte ünlü çiftin röportajı: