Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İsmail Ege Şaşmaz’ı çok duygulandıran Barış Akarsu sahnesi!

İsmail Ege Şaşmaz’ı çok duygulandıran Barış Akarsu sahnesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İsmail Ege Şaşmaz, genç yaşında hayatını kaybeden şarkıcı Barış Akarsu’nun hayatının anlatıldığı filmde başrolde yer alarak son dönemin en dikkat çeken isimlerinden birisi oldu.

Filmin 18 Kasım’da vizyona girmesinin ardından çeşitli şehirlerde hayranları ile buluşan İsmail Ege Şaşmaz, başarılı performansı ile de sosyal medyada hayranlarından büyük destek gördü. En çok da Barış Akarsu bir şarkıcı olduğu için, oyuncunun şarkı performansı merak konusu olmuştu.

İsmail Ege Şaşmaz için de filmde 10 şarkı seslendirmesi o kadar da kolay olmadı. Ancak daha önce profesyonel anlamda bir şarkı denemesi bulunmayan oyuncu adına hazırlık süreci çok önemliydi.

Şaşmaz, iki ay süren çalışma sürecinde şan dersleri aldı ve bu sahnelerde elinden geleni yaptı.

Oyuncu, “Barış eğlenceli, kalbi temiz, güzel bir insandı. Bunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum, kelimelerle anlatılabilecek bir insan değildi. Barış’ın yaşarken belki de gösteremediklerini biz filmle anlatmaya çalıştık. Umarım, Barış’ın hayatına bir nebze olsun dokunup onu da bu gece yad etmiş oluruz” diye konuştu.

Filmde hastane döneminin kendisi için çok duygusal geçtiğinden bahseden oyuncu, “En zoru oydu” diyerek Barış Akarsu’nun geçirdiği trafik kazası sonrasında yaşama tutunma çabası sırasında çok duygulandığını ifade etmiş oldu.

İsmail Ege Şaşmaz'ı çok duygulandıran Barış Akarsu sahnesi! 7

Bursa’da hayranları ile buluşan oyuncu, Barış Akarsu’nun kardeşi Nesrin Akarsu’nun hediye ettiği boynundaki kolyeyi gösterdi.. İsmail Ege Şaşmaz, “Nesrin Abla, bana Barış’ın kolyesini hediye etti. Kolyesi her zaman boynumda. Bana da güç verdiğine inanıyorum. Oynarken de hep yardımı dokundu. Ömrüm boyunca benimle olacak. Benden sonra da çocuklarımın…” dedi.