Ana sayfa Sosyal Medya İsmail Ege Şaşmaz’ın eski sevgilisinden intikamı acı oldu!

İsmail Ege Şaşmaz’ın eski sevgilisinden intikamı acı oldu!

tarafından ker_def

Barış Akarsu Merhaba isimli sinema filminde başrolde yer alan İsmail Ege Şaşmaz, ortaya koyduğu muhteşem performans ile hayranlarından büyük övgüler aldı. Bir döneme damga vuran şarkıcı Barış Akarsu’nun hatırasının yaşatıldığı filmde, benzerliği ile herkesi şaşırtan İsmail Ege Şaşmaz, kariyerinde unutulmayacak bir işi başarıyla tamamladı.

BloombergHt ekranlarında, İsmail Ege Şaşmaz konuk olduğu Aslı Şafak’ın sorularını yanıtladı. Oyunculuk sonrasında hayatında en önemli değişimlerden birisinin artık fiyat etiketine bakmamak olduğunu ifade eden oyuncu, “Bir şey alırken etiketine bakmıyorum. Hiç bakmıyorum, nefret ederim. Pahalı diye de geri vermem!”

En son iki tane ayakkabı aldığını ve etiketine hiç bakmadığını ifade eden İsmail Ege Şaşmaz, şöyle konuştu: “Dün aldım. 2 tane ayakkabı aldım, etiketine bakmadım, hiç sevmem. Giydim oldu, onu alırım. Hande ile en büyük kavgamız o. Hande geri ver der, vermem. Cebimde sadece o kadar para da olsa onu veririm alırım onu.”

16 yaşında kız arkadaşı ile yaşadığı diyaloğu ve bunun kendisinde bıraktığı izi anlatan İsmail Ege Şaşmaz, oyunculuk hayalinin ne kadar güçlü olduğunu da bu sözleri ile ortaya koymuş oldu.

İstanbul’a gelip de ilk dizisinde oynadıktan sonra İsmail Ege Şaşmaz, kendisinden bir şey olmayacağını söyleyen eski sevgilisinden küçük bir intikam da aldığını şu sözlerle anlattı:

“Lisedeyken İstanbul’a gideceğim, oyuncu olacağım hayallerim vardı; kız arkadaşıma da sen de İstanbul’a gelirsin üniversiteyi orada okursun diyordum. Hayallere bak, çocuğuz işte. Ayrılırken kız, ‘senden hiçbir şey olmayacak sen boş hayaller peşindesin’ dedi. Kaale bile almadım. 16 yaşındaydık.

Yıllar geçti, ilk işimi yaptım, yayınlanacak. Facebook’ta gördüm, aradım. Şaşırdı benim aramama, bak bugün bir dizi var ben de oradaydım, izlersin dedim. Ne demek bu şimdi dedi; hani hiçbir şey olmayacaktı ya, bir şeyler oluyor hayatta dedim. Çocuktum, böyle bir intikam mı olur bu saçmalık, kötü bir şey değil. Şimdi biri söylese bunu umurumda olmaz, ama o zaman koymuş, üzülmüşüm yani”