Ana sayfa Dizi Haberleri Tuzak dizisi için kusur arayan bulamıyor, peki reytinglerin hali ne böyle!

Tuzak dizisi için kusur arayan bulamıyor, peki reytinglerin hali ne böyle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında yayınlanmakta olan Tuzak dizisi, çarşamba akşamları izleyicilerle buluşuyor. Ancak dizinin reytinglerinin pek de iyi olmadığı gerçeğini hemen ifade etmemiz gerekiyor. tv8’in yeni sezonda en önem verdiği projelerden birisi olan Tuzak, beklenildiği kadar etkili bir çıkış sağlayamadı.

Akın Akınözü’nün başrolde yer alacağının ortaya çıkması ile birlikte Tuzak dizisi için dünyanın dört bir yanından geniş bir izleyici kitlesinden destek geldi. Bu destek ile birlikte dizinin çok iyi bir çıkış yapma ihtimali olduğu değerlendirmeleri yapıldı. Ancak dizinin şimdiye kadar yayınlanan beş bölümünün reyting sonuçlarına bakıldığı zaman, sosyal medyada oluşan bu muhteşem ilginin, reytinglere yansımadığını gözlemliyoruz.

Tuzak dizisi yeni bölümleri ile izleyenleri heyecanlandırıyor olsa bile, sadakat sergileyen bu kitlenin yeterli olmadığını ve reyting sonuçlarının düşük gelmeye devam ettiğini gözlemliyoruz. Ancak dizinin hikayesine yönelik ise yapılan yorumlarda kusur bulmanın neredeyse pek mümkün olmadığı yönünde değerlendirmeler bulunuyor.

Tuzak dizisi için kusur arayan bulamıyor, peki reytinglerin hali ne böyle! 7

Bir intikam öyküsü olarak dikkatleri çeken Tuzak dizisinde Akın Akınözü ile Bensu Soral ikilisinin çok başarılı bir işbirliği içinde olduğunu belirten dizi hayranları, onların enerjisini sevdi. Ayrıca Talat Bulut ile Rıza Kocaoğlu da başrolün hakkını veren performansları ile göz dolduruyor.

Dizinin güçlü senaryosuna yönelik sosyal medyada çok fazla eleştiri bulmak da mümkün değil. Tuzak dizisi izleyenleri heyecanlandıran, bir sonraki bölümde ne olacağının belli olmaması nedeniyle sürükleyici bir hikayeye sahip.

Dizi hayranları, final yapmasından endişe ettikleri Tuzak için şu yorumda bulunuyor. “Çok kaliteli ilerliyor. Senaryo ince ve seyircinin kusur aramasına fırsat vermeden, aydınlatıcı şekilde ilerliyor” şeklinde yorumlar yapan bazı izleyiciler, sosyal medya ortamında dikkat çekiyor.

İlk bölümden bu yana severek Tuzak dizisini takip ettiğini belirten birçok kişi hikayesi ve başarılı oyunculuk performansları ile çok daha iyi reytingleri hak ettiğini düşünüyor.