Ana sayfa Sosyal Medya İsmail Hacıoğlu hayranlarını daha şimdiden efkar bastı!..

İsmail Hacıoğlu hayranlarını daha şimdiden efkar bastı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İsmail Hacıoğlu ve Onur Tuna’nın etkileyici performanslarıyla ekranlara damga vuran Fox TV’nin Mahkum dizisi 2 Haziran Perşembe akşamı yayınlanacak bölümüyle sezon finali yapacak.

Yeni sezonun en çok ses getiren yapımlarından biri olan Mahkum aynı zamanda, Türk dizi dünyasına unutulmaz bir karakter kazandırdı. Bu sezonunun en sıra dışı karakterini canlandıran İsmail Hacıoğlu dizide canlandırdığı ‘Savaş ve Barış’ rolleriyle oyunculuk kariyerinin zirvesine çıktı desek yalan olmaz.

Hayranları İsmail Hacıoğlu’nu ekranda izlemeyi o kadar çok sevdiki daha şimdiden, yaz boyunca oyuncuyu özleyeceklerine dair yorumlarda bulunuyorlar.

İsmail Hacıoğlu hayranlarını daha şimdiden efkar bastı!.. 7

Oyuncunun instagram hesabından yaptığı son paylaşımın altına hayranları tarafından binlerce yorum yapıldı. Bazı hayranları, ‘Seni ve oyunculuğunu çok özleyeceğiz!’ şeklinde yorumlarda bulundular.

2 Haziran Perşembe akşamı 24. bölümüyle sezon finali yapacak olan Mahkum dizisi  gelecek sezonda da ekran yolculuğuna devam edecek ama hikaye noktasında büyük bir değişim geçirmesi bekleniyor.

Sezon finalinde; Herkesin gözleri önünde gerçeği itiraf eden Barış, zihninin içinde yaşayan Savaş’ın yönlendirmesiyle hastalığını ispatlama yoluna gidecek.  İşlediği tüm cinayetleri Savaş’ın talimatlarıyla yaptığı yalanını söyleyip, mahkemenin kararını doğrudan etkilemeye çalışacak. Öte yandan Fırat, Barış’ın sonsuza kadar dört duvar arasında kalabilmesi için her yolu deneyecek.