Ana sayfa Dizi Haberleri Sıla Türkoğlu’nun yeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nde şansı bir kez daha yüzüne güldü!

Sıla Türkoğlu’nun yeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nde şansı bir kez daha yüzüne güldü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Emanet dizisinde geçen iki sezonun ardından Sıla Türkoğlu, ayrılık kararı almıştı ve hayranları da sosyal medyada oyuncuya bu kararı nedeniyle büyük destek olmuştu. Yeni sezonda ne yapacağı en çok merak edilen isimlerden olan Sıla Türkoğlu’nun Kızılcık Şerbeti isimli Show TV’nin yeni dizisi ile ekrana dönecek olması da hayranlarını çok memnun etti.

Yeni dizi ile birlikte kariyerinde yeni bir sayfa açan Sıla Türkoğlu, ülkemizden daha çok yurt dışında geniş bir hayran kitlesi tarafından destekleniyor. Yabancı dizi hayranları içinde çok popüler olan Sıla Türkoğlu için twitter’da yapılan milyonlarca paylaşım dünya gündemine girmesini de sağladı. 28 milyona yakın etkileşim ile genç oyuncunun dünyanın birçok ülkesindeki hayranları tarafından desteklenmesi müthiş bir moral motivasyon kaynağı oldu.

Gold Film’in hazırlıklarını sürdürdüğü Kızılcık Şerbeti dizisi de son dönemde en çok merak edilen yeni sezon dizilerinin arasına katıldı. Sıla Türkoğlu için bu dizide bir büyük şans daha var.

Hem Emanet gibi bir günlük diziden haftalık yayınlanan ve daha büyük bir kitleyi etkileyecek olan bir dram yapımında rol alması hem de çok başarılı bir yönetmen ile çalışacak olması Sıla Türkoğlu adına büyük kazanım.

Sıla Türkoğlu'nun yeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde şansı bir kez daha yüzüne güldü! 7

Kızılcık Şerbeti isimli yeni dizinin yönetmenliğini Ketche lakabıyla bilinen Hakan Kırvavaç yapacak. Usta yönetmen ile çalışma fırsatı bulmak da Sıla Türkoğlu gibi genç bir oyuncu için büyük bir deneyim fırsatı olarak gözüküyor.

Senden Daha Güzel dizisinde yönetmenliği Ersoy Güler’e devreden Hakan Kırvavaç, Kızılcık Şerbeti isimli yeni dizisi için de çalışmalara hemen başladı.

Melis Civelek ile Zeynep Gür gibi iki etkili senaristin elinden çıkan Kızılcık Şerbeti dizisinin oyuncu kadrosu da yavaş yavaş netleşiyor.

Evrim Alasya, Barış Kılıç ve Sıla Türkoğlu başrollerde yer alan isimler olarak ortaya çıktı. Dizi için yakında provaların yapılması ve sette çalışmaların başlaması planlanıyor.

Kızılcık Şerbeti isimli yeni Show TV dizisi, Sıla Türkoğlu’nun sosyal medyadaki destekçileri sayesinde şimdiden dünyanın birçok ülkesinde merakla beklenen projelerden birisi oldu.