Ana sayfa Sosyal Medya İspanyol izleyici Hande Erçel’i o kadar sevdi ki bir başka dizisi yakında yayına giriyor!

İspanyol izleyici Hande Erçel’i o kadar sevdi ki bir başka dizisi yakında yayına giriyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin popüler kadın oyuncularından birisi olan Hande Erçel, özellikle Sen Çal Kapımı dizisinde oynadıktan sonra kariyerinde bambaşka bir süreç yaşıyor. Kerem Bürsin ile başrolünde oynadığı dizinin dünyanın 80’den fazla ülkesinde yayınlanması ile birlikte yabancı hayranlarının sayısı da giderek yükseliyor.

Kerem Bürsin ile başrolünde yer aldığı diziye özellikle İspanyol izleyicisi büyük ilgi gösterdi. Kerem Bürsin, uzun süredir İspanya’ya gidip geliyor ve bu ziyaretlerinde de önümüzdeki günlerde gündeme gelmesi beklenen yeni anlaşmalar, görüşmeler yapıyor.

Sen Çal Kapımı dizisinin büyük bir coşkuyla karşılandığı, heyecanla izlendiği ülkede, Hande Erçel hayranlığı da tavan yapmış durumda. Erçel, Bürsin kadar sık İspanya’ya gitmedi ancak oyuncunun İspanyol hayranlarının yoğun ilgisi, görünen o ki kanalları da harekete geçirdi!

İspanyol izleyici Hande Erçel'i o kadar sevdi ki bir başka dizisi yakında yayına giriyor! 8

İki oyuncunun daha önce rol aldığı diziler de giderek ülkede revaçta olmaya başladı. Sosyal medyada da yükselen Hande Erçel ve Kerem Bürsin hayranlığı sonrası, kanallar da bu duruma kayıtsız kalmayarak iki oyuncunun daha önce rol aldığı yapımları ülkede yayınlamakta.

Hande Erçel’in 6 yıl önce rol aldığı ve Kanal D’de yayınlanan Güneşin Kızları dizisinin İspanya yolculuğu da Hande Erçel hayranlığının bir göstergesi! Oyuncunun yıllar önce rol aldığı bu dizi de yakında İspanyol televizyonlarında gösterilmeye başlanacak.

İspanyol izleyici Hande Erçel'i o kadar sevdi ki bir başka dizisi yakında yayına giriyor! 9

Sadullah Çelen’in yönetmenliğini yaptığı Güneşin Kızları dizisinde Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Hande Erçel ve Berk Atan rol alıyordu. Bu dizi ile birlikte şimdilerde popüler olan başarılı oyuncular büyük dikkat çekmişti. Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk ve Hande Erçel bu isimler arasında.

Erçel’in Güneşin Kızları dizisinde oynadığı Selin ve Burcu Özberk’in hayat verdiği Nazlı karakterleri izleyiciler tarafından çok sevilmişti. İki oyuncu, yıllar önce rol aldıkları Güneşin Kızları dizisinin ardından kariyerlerinde büyük bir çıkış yaşadılar…