Ana sayfa Dizi Haberleri Gizli Saklı dizisi için izleyiciler, Fox TV ve yapımcıya mesaj yağdırdılar ama olmadı!

Gizli Saklı dizisi için izleyiciler, Fox TV ve yapımcıya mesaj yağdırdılar ama olmadı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hepsi iddialı, hepsi ünlü ve başarılı isimler, hepsi yepyeni romantik komediler! Her yaz olduğu gibi bu yaz da romantik komedi dizileri, sevilen oyuncuları yanyana getiriyor. Sezon boyunca daha ağır dram hikayeleri izleyenler için yaz aylarında daha renkli içerikler, eğlenceli konular sunuyor kanallar.

Ancak yazında verdiği rehavet ve tatil ortamı nedeniyle izleyici dizilere o kadar da sadık değil! Reytingler bunu gösteriyor zaten. Sosyal medyada diziler daha çok takip ediliyor. İzleyici, aynı saatinde her hafta aynı gün diziyi izlemek yerine, istediği zaman sosyal medyadan izlemeyi tercih ediyor.

Youtube üzerinden gelen izlenme rakamları da diziseverlerin daha keyfi tutumlar sergilediklerini ortaya koymakta. Şu anda yayında olan pek çok dizinin reyting puanları düşük olsa da Youtube’daki bölümlerinin milyonları geçen izlenme rakamlara ulaşması dikkat çekiyor.

Tabii bu durum, maliyetler altında ezilen kanallar için çok da önemli değil! Her ne kadar sosyal medyada dizinin konuşulması, gündeme gelmesi, Youtube üzerinden izlenmesi dikkat çekse de ekranda devam etmesini gerektirecek reklam bütçeleri maliyetleri karşılamadıkça, kanallar da dizilerin final kararları için gecikmiyor!

Gizli Saklı dizisi için izleyiciler, Fox TV ve yapımcıya mesaj yağdırdılar ama olmadı! 8

Gizli Saklı dizisi, Fox TV’nin yaz sezonunda başlayan dizilerinden birisi. Başarılı iki oyuncu Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı partnerliği, izleyicinin çoktan kabul ettiği, sevdiği bir durum. Performansları ile büyük emek verdikleri de ortada. Hem başrol oyuncuları hem diğer oyuncular ve kamera arkasında her hafta bir bölüm için zorlu bir çaba veriliyor yazın sıcağında.

Fakat beklenilen, istenen bir türlü sağlanamıyor! Polisiye komedi olarak nitelendirilen dizi, şu ana kadar izleyiciyi tam olarak çekmiş değildi. Son bölümüyle de reytingleri düşük gelmesi üzerine, izleyicinin kaygısı giderek artmıştı.

Gizli Saklı dizisi için izleyiciler, Fox TV ve yapımcıya mesaj yağdırdılar ama olmadı! 9

No:9 Productions’ın yapımcılığını üstlendiği ve yönetmenliğini ve senaryosunu Şahin Altuğ’un yaptığı Gizli Saklı dizisi, 6. bölümüyle de istenen reytingleri alamadı! Ortalamanın altındaki puanlarla 4. sırada yer alan dizi için izleyiciler her an kötü bir haberin gelmesinden endişe ediyordu!

Bu tür durumlarda ‘Final mi yapacak?’ söylentileri çoğaldı. Tabii sosyal medyada da diziyi takip edenler harekete geçti. İzleyenler, final endişesi nedeniyle hem Fox TV’ye hem de yapımcı firmaya seslenerek, final olmaması için seslerini yükseltmeye ‘Buradayız, izliyoruz, izlemeye devam edeceğiz, bitirmeyin!’ mesajlarını ulaştırmaya çalıştılar.

Düşük gelen reytinglerin diziyi götürdüğü noktayı artık bilen izleyici, her an gelebilecek olan kötü haber karşısında bir duruş sergilemeye çalıştı. Üzgün olduklarını, bitmesini istemediklerini, Halit Özgür Sarı ve Sinem Ünsal’ı ekran partneri olarak çok yakıştırdıklarını ifade edip, seslerini yükselttiler.

Hatta final iddiaları üzerine “Gizli Saklı Final Olmasın” etiketiyle binlerce paylaşım yapmaya başladılar! Kanal ve yapımcının bu sese olumlu bir yanıt vermelerini beklediler ancak kötü haber çabuk geldi!

1,5 aydır ekranda olan dizi için ne yazık ki final kararı alındı!  Gizli Saklı dizisi 8. bölümüyle veda edecek. Gizli Saklı’nın final bölümü 3 Ağustos Çarşamba akşamı yayınlanacak…

Mucize Doktor ile gönüllere taht kuran Sinem Ünsal ve Kardeşlerim ile büyük beğeni toplayan Halit Özgür Sarı partnerliği de Gizli Saklı’ya istenen reytingi getiremedi!