Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin, bikinili pozlarıyla denizkızı gibi bir görüntü verdi, hayranları bayıldı!

Ebru Şahin, bikinili pozlarıyla denizkızı gibi bir görüntü verdi, hayranları bayıldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv’de yayınlanan Hercai dizisinde oynadığı Reyyan karakteri ile kariyerinde çok ciddi bir sıçrama yaşadı Ebru Şahin. Bu dizinin ardından ise bambaşka bir karakterle izleyici karşısına çıktı. Yine atv’de yayınlanan dönem dizisi Destan’daki Akkız karakteri ile ekranlarda.

İkinci sezonu merakla beklenen dizi için Ebru Şahin, özel bir eğitim sürecinden geçti. Oyuncu, sezon boyunca dizinin başrol kadın oyuncusu olarak zorlu bir süreç geçirdi. Savaş sahneleri için özel dersler alan, yorgun düşse de heyecanla dizide rol almaya devam etti.

Sezon boyunca geçirdiği süreç sonunda ise hayran sayısını iyice katladı oyuncu. Adeta Reyyan karakterini unutturan Akkız rolü ile çok sevildi. Dünyanın pek çok yerindeki yabancı hayranları da heyecanla takip ediyor Ebru Şahin’i…

Şu sıralar ise Basketbolcu Cedi Osman ile evliliğiyle gündemde. Oyuncu, eşinin memleketinde yapılan nikahın ardından bir de Çeşme’de büyük bir düğün yapmıştı. İki ayrı düğün ve gelinlikle dikkatleri üzerine çeken oyuncu, şu sıralar balayında.

Ebru Şahin, bikinili pozlarıyla denizkızı gibi bir görüntü verdi, hayranları bayıldı! 8

Makedonya’da olan oyuncunun deniz kenarında çekilen iki pozu, takipçilerinden büyük beğeni aldı. Eşinin memleketindeki sahillerde bol bol eğlenen, dinlenen oyuncu, hayranlarını da habersiz bırakmıyor ve sıklıkla paylaşımlar yapıyor.

Instagram’da 4.1 milyon takipçisi olan oyuncu, bikinili pozlarıyla beğeni topluyor, fit vücuduyla övgüler alıyor. Ebru Şahin’in son yaptığı bikinili paylaşımlarına “Gök ve yer arasında” notunu düşmesi de dikkatleri çekti.

Oyuncunun paylaşımına binlerce yorum yapılırken, fotoğrafları için de övgü dolu mesajlar geldi. Pek çok hayranı oyuncunun pozunu, denizkızına benzetti.

Ebru Şahin, bikinili pozlarıyla denizkızı gibi bir görüntü verdi, hayranları bayıldı! 9

Bir süredir NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen basketbolcu Cedi Osman ile aşk yaşayan Ebru Şahin, geçtiğimiz haftalarda Kuzey Makedonya’nın Ohri kentinde bir teknede kıyılan nikahla evlenmişti.