Ana sayfa Dizi Fragmanları İstanbullu Gelin 81. bölüm fragmanında Süreyya herkesi şoke edecek!

İstanbullu Gelin 81. bölüm fragmanında Süreyya herkesi şoke edecek!

tarafından ker_def

İstanbullu Gelin 19 Nisan Cuma günü ekrana gelecek olan 81. bölüm fragmanında Süreyya’ya bir haller oldu! Cuma akşamları Star TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

Televizyon Gazetesi Detay – Aslı Enver, Özcan Deniz, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin başrollerinde yer aldığı İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümünde önemli sahneler izleyicilerle buluşacak. Faruk’un Süreyya’ya anlamadığı, Süreyya’nın gerçeklerle yüzleştiği bir ortamda izleyicilerin yeni bölümde neler olacağını merakla bekliyor.

Fragmandan yansıyan detaylara göre Süreyya bir hayli mutsuz. Faruk ise durumu anlamlandıramıyor. Restoran konusunun Süreyya’da çocukluğu ile ilgili bir yüzleşmeye sebep olduğu algısı Faruk üzerinde oluştu. Faruk, Süreyya’nın boşluğun içine düştüğünü ve acı çektiğini düşünüyor.. Faruk da Süreyya da ayrı hallerde. Ancak Süreyya geçmişi sorguluyor ve gizli gerçeği öğrenmeye çaba harcıyor… Videodan yeni bölümden ilk detayları öğrenebilirsiniz.

İzleyiciler Süreyya’nın durumunu hiç de iyi görmüyor. Teyzesinin her şeyi açıklaması durumunda Süreyya kendi kurduğu hayal dünyasından çıkıp gerçeklerle yüzleşebilir ve bu gerçeklerin de altında ezilebilir.

İstanbullu Gelin dizisi bu sezon final yaparak veda edecek. Dizinin sonuna doğru Süreyya’ya neler olacağı büyük merak konusu… Çünkü onun inandığı her şey yalanlar üzerine kurulu…

81. bölüm fragmanındaki bu detaylar izleyicileri bir hayli meraklandırdı ve Cuma gününü sabırsızlıkla bekliyor.