Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisinde senarist tepkisi! O sahne keşke hiç olmasaydı!

İstanbullu Gelin dizisinde senarist tepkisi! O sahne keşke hiç olmasaydı!

tarafından ker_def

İstanbullu Gelin dizisinde korkunç olay gerçekleşecek mi?

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İstanbullu Gelin dizisinin final bölümü 31 Mayıs Cuma günü yayınlanacak. Finaldan önceki son bölüm yani 86. bölüm 24 Mayıs Cuma akşamı ekrandaki yerini aldı. Aslı Enver ile İpek Bilgin’in sahnesi çok konuşuldu.

İzleyicileri şoke eden bir sahne vardı. Garip’in ölümünden sonra toparlayamayan Esma Sultan, Süreyya’dan kendisini öldürmesini istedi. Tabii ki bu sahne akıllara sezon başında Faruk ile Süreyya’nın kızları Yaz’ın psikoloğa giderek annesini Esma’yı öldürmekle suçladığı sahneyi akıllara getirdi.

İstanbullu Gelin haftaya final yapacak ama izleyiciler bu ölüm olayı ve suçlama konusunda dizinin bir hayli saçmaladığını düşünüyor.

“Böyle bir diyaloğu yazmak mecburiyetinde kaldıkları çok açık. Hiç olmaması gerekiyordu ama sene başındaki o sahneler havada kalmasın diye bunu yazıvermişler” şeklinde bir mesaj paylaşan izleyici aslında durumu çok net bir şekilde özetlemiş oldu.

İstanbullu Gelin dizisinde senarist tepkisi! O sahne keşke hiç olmasaydı! 7

Esma Sultan’ın bu hallere gelmesine inanamayan birçok İstanbullu Gelin hayranı da isyanlarını sosyal medyada duyurmakta.

Dizinin önemli bir hayran grubu Ahsen Eroğlu’nun canlandırdığı ve sezon başında yayınlanan Yaz’ın büyümüş halinin gösterilmesinin çok gereksiz olduğunu ve senaryoyu havada bırakmamak adına bağlamaya çalışıldığını düşünüyor.

Bir başka izleyici ise “Eğer Süreyya, Esma’yı öldürseydi senaryoyu değiştirmeleri için imza toplardım” diye yazan bir izeyici de büyük destek gördü.

Gelen tepkiler üzerine senaryonun değiştirilmek zorunda kaldığını düşünen bir başka izleyici ise Süreyya’nın Esma’yı öldürmesinin efsane bir final olabileceği yorumuyla da dikkat çekti.

Esma’nın nasıl öleceği finalde en çok merak edilen konu durumda… İşte Esma’nın Süreyya’ya “Öldür beni” diye yalvardığı anlar: