Ana sayfa Sosyal Medya Yalı Çapkını dizisinde bir efsane! Çetin Tekindor, her sahnesiyle devleştikçe devleşiyor!

Yalı Çapkını dizisinde bir efsane! Çetin Tekindor, her sahnesiyle devleştikçe devleşiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Yalı Çapkını dizisinin 21. bölümü de geride kaldı. Dizide Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in uyumu ve yüksek enerjisi çok konuşuldu. Dizinin oyuncu kadrosunda da çok önemli isimler var. İşte bu isimlerin başında usta oyuncu Çetin Tekindor da yer alıyor.

Dizinin hikayesinde Halis Ağa olarak izlediğimiz usta oyuncu, gençlere örnek olabilecek, çok etkileyici bir performans ortaya koyuyor. Çetin Tekindor’un her sahnesi ekran başındaki izleyicileri de derinden etkiliyor.

Masada yemek sırasında tüm ev halkını toplayan ve onlara ağır sözlerle yüklenen Halis Ağa, o anlarda ekran başındaki milyonlarca izleyicinin de heyecanını artırdı. Çetin Tekindor’un oyunculuk başarısını ve karizmasını izleyenler bir kez daha ne kadar büyük bir yetenek olduğuna şahitlik etti.

Çetin Tekindor’un varlığı dizinin genç oyuncuları için de gözlem yapmak ve onun oyunculuk yeteneklerinin sırlarını keşfetmek adına çok önemli bir ortam oluşturuyor.

Yalı Çapkını dizisinin hayranları da Çetin Tekindor’un sahnelerini sosyal medyada paylaşarak hayranlıklarını ifade ediyor.

Ekranda devleştikçe devleşen ve izleyenleri kendinden alıp dizinin içindeymiş gibi hissi veren bir oyunculuk performansı ile alkışlar Çetin Tekindor’a gidiyor.