Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisine ‘saçmalık’ eleştirisi yağıyor! Gerçekten inandınız mı?

İstanbullu Gelin dizisine ‘saçmalık’ eleştirisi yağıyor! Gerçekten inandınız mı?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Star TV’de 75. bölümü yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinin final sahnesine izleyiciden eleştiri bombardımanı!

Dizinin son sahnesinde Faruk ve Özgür’ün öpüştüklerini gören Süreyya, sürpriz yapmak için geldiği otelden şok içinde ayrıldı.

Faruk’un İstanbul seyahatinde ona eşlik eden asistanı Özgür’ün kendi kendine kurduğu hayallerle platonik bir aşkın içine düşmesi izleyenleri kızdırırken, yaşanan son gelişme de ‘saçmalık’ olarak adlandırılıyor.

Sosyal medyada yorum yapan izleyiciler, durumun gerçekliğine inanmıyor!

Öncelikle Faruk’un yanlışlıkla karısına atacağı mesajı Özgür’e atmış olması bir nebze ‘olabilir’ şeklinde değerlendirilse de Faruk’un üzerinde bornozla Özgür’ün kapısına gitmesi hiç de gerçekçi bulunmuyor!

“Yanlışlıkla mesaj attın tamam da bornozla kızın kapısına niye gidiyorsun? Arayıp durumu anlatsana” diyen izleyenler, bu sahneye eleştiri yağdırıyor.

Asistanının odasına gittiğinde onun bir anda kendisini öpmeye çalışması karşısında kalakalması da yine akla yatkın gelmiyor.

İstanbullu Gelin dizisine 'saçmalık' eleştirisi yağıyor! Gerçekten inandınız mı? 7

Süreyya onları izlerken bir süre öpüştükleri görülüyor ve bu sürede Faruk’un Özgür’ü engellemeye çalışmaması ve öylece durması hiç akla yatkın bulunmuyor.

Tüm bunların yanında Süreyya’nın bu şok manzara karşısında olağan bir tavır sergilemediği ve normalde “Ne oluyor burada?” gibi bir tepki vermesinin beklendiğini söyleyen izleyicilerden pek çoğu “Ben olsam…” diye başlayan cümlelerde hayatın olağan akışının bu olmayacağı tepkisini veriyorlar.

Ayrıca Özgür’ün Faruk’un ona hiç bir ümit vermemesine karşın nasıl bu kadar yükselebildiğini de izleyici hiç anlamıyor.

Üstelik Faruk’un kızın davranışlarını hiç anlamaması da izleyenlerin özellikle eleştirdiği ve “Mümkün değil” şeklinde yorumladığı bir durum.

Bu sahnenin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne denk gelmesi de ayrıca eleştiri konusu oldu kadın izleyiciler tarafından.

Bakalım İstanbullu Gelin’deki bu şok sahne sonrasında Süreyya ve Faruk’un hayatında nelere yaşanacak? Faruk bu durumu nasıl açıklayacak ve Özgür’ü işten kovacak mı?

İşte tepki çeken o sahne: