Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisine sosyal medyada Nihal Yalçın çığlıkları atılıyor!

İstanbullu Gelin dizisine sosyal medyada Nihal Yalçın çığlıkları atılıyor!

tarafından zk zk

Star TV’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin’e Nihal Yalçın’ın katılacağı haberleri sosyal medyada adeta bomba etkisi yarattı.

Televizyon Gazetesi Analiz

Dizinin yeni sezonu heyecanla beklenirken, yeni katılacak oyuncuların nasıl bir karakterde oynayacağı da merak konusu oldu.

Meral Çetinkaya ve Ahsen Eroğlu’ndan sonra, Nihal Yalçın’ın da İstanbullu Gelin dizisinin kadrosunda yer alacağı haberi ise adeta sosyal medyanın gündemini sarstı.

Nihal Yalçın’ın transfer haberi, sevinç çığlıklarıyla karşılanıyor adeta!  Meral Çetinkaya’nın oynayacağı Ülfet’in yardımcısı rolüyle Yalçın, diziye dahil oluyor.

Sosyal medyada çok konuşulan Nihal Yalçın ile ilgili yorumlar yağmur gibi akıyor.

İstanbullu Gelin’in izleyicileri, daha çok komedi dizilerindeki rolleriyle hatırladığı Nihal Yalçın’ın diziye büyük ivme katacağı görüşünde.

İstanbullu Gelin dizisine sosyal medyada Nihal Yalçın çığlıkları atılıyor! 7

Özellikle Yalan Dünya dizisindeki Açılay karakteriyle 4 sezon boyunca fenomen olan, sırf onu izlemek için ekran karşısına geçen birçok dizi hayranına sahipti.

En son 2015 yılında Beş Kardeş isimli dizide rol aldıktan sonra ekranda gözükmemeyi tercih eden Nihal Yalçın, İstanbullu Gelin dizisiyle müthiş bir çıkışa daha imza atacağa benziyor.

Dizinin hayranları özellikle Yalçın’ın kadroya katılacak olmasının heyecanı içinde.