Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisinde herkesi şaşırtan yeni oyuncuyu tanıdınız mı?

İstanbullu Gelin dizisinde herkesi şaşırtan yeni oyuncuyu tanıdınız mı?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de Özcan Deniz ve Aslı Enver’in başrollerinde oynadıkları Cuma akşamları yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinin 50. bölümünde sürpriz bir karakter ortaya çıkıyor.

Burcu’nun düğünü yaklaşırken bir anda ortaya çıkan Siren, yanında Las Vegas’ta ani bir kararla evlendiği kocasını da getiriyor.

50. bölümden yayınlanan ilk sahnede ortaya çıkan bu sürpriz, anlaşılan ekran başındakilere de hayli keyifli anlar yaşatacak.

Burcu’nun çılgın annesi Siren karakteriyle yeniden diziye dönen Defne Samyeli, yanında yeni bir karakter daha getirdi.

İstanbullu Gelin dizisinde herkesi şaşırtan yeni oyuncuyu tanıdınız mı? 8

Siren’le ani bir kararla evlenen ve ondan hayli genç olduğu anlaşılan Boğaç, Garip, Burcu ve Osman’ın şaşkın bakışları arasında kalakaldı.

Sosyal medyada bu anlara çok güldüklerini söyleyen izleyenler, şimdi bu karakterin kim olduğunu araştırıyor.

İSTANBULLU GELİN TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Sporcu vücudu ve kaslarıyla bir anda İstanbullu Gelin dizisinde arz-ı endam etmeye başlayan Boğaç’ı bazı dikkatli izleyenler tanıdı.

Boğaç’ı oynayan kişi, 2014 yılında Star TV’de yayınlanmaya başlanan ve 35 bölüm süren Kardeş Payı dizisinde Deniz’i oynayan Kadir Polatçı.

İstanbullu Gelin dizisinde herkesi şaşırtan yeni oyuncuyu tanıdınız mı? 9

Polatçı, Kardeş Payı’nda Deniz karakteriyle o dönem öne çıkmış bir isimdi. Yine o dizide de vücut kaslarıyla hayli konuşuluyordu.

Peki kimdir aslında Kadir Polatçı?

30 Eylül 1988 İstanbul/Bakırköy doğumlu olan Kadir Polatçı, aslen Sivaslıdır. Şimdiye dek pek çok kısa film çekmiş ve Aşkın Zamanı, Arka Sıradakiler, Arka Sokaklar gibi çeşitli yapımlarda rol almıştır.
Tanınması ve sevilen bir karakter olmasındaki en büyük etkenKardeş Payı dizisinde Deniz karakterini canlandırmış olmasıdır. Dizideki Feyza ( Seda Bakan ) karakterinin aşık olduğu kişi olan Deniz, başarılı oyunculuğu sayesinde kısa süre içinde geniş bir hayran kitlesi edinmiştir.

1.90 boyunda 80 kg olan Polatçı’nın şansının döndüğü an ise menajeriyle bir gala sonrasında cafede otururken yaşanmış. Kadir Polatçı, aynı cafede Ahmet Kural ile karşılaşmış. Kardeş Payı dizisi için bir isim arayan Ahmet Kural’ın dikkatini çeken Polatçı’dan telefonu istenmiş. Daha sonra deneme çekimine çağrılan Kadir Polatçı, Deniz karakterini oynamaya uygun görülmüş ve sonrasında da şansı dönmüş. Şimdi de İstanbullu Gelin dizisiyle dikkatleri çekecek gibi duruyor!