Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisini bu noktaya getiren 2 gizli isime çok şaşıracaksınız!

İstanbullu Gelin dizisini bu noktaya getiren 2 gizli isime çok şaşıracaksınız!

tarafından ker_def

Star TV ekranlarının sevilen dizisi İstanbullu Gelin, yeni bölümleriyle Ocak ayında ekranda olamayacak. Özel kanalların reklam azlığı nedeniyle dizilerin yeni bölümlerini yayınlamaması oyunculara dinlenme fırsatı verdi.

Aslı Enver, Özcan Deniz, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin başrollerinde yer aldığı İstanbullu Gelin dizisiyle ilgili önemli bir övgü geldi.

Diziye hayat veren “Hayata Dön” isimli kitabın yazarı Dr. Gülseren Buğdaycıoğlu, ortaya çıkan işten ne kadar mutlu olduğunu NTV’de anlattı.

Diziyi bu noktaya getiren iki isim var. Bu isimler sektörde bilinse bile izleyiciler nezdinde dizinin arka planında olmaları nedeniyle pek gündeme gelmeyen isimler.

İstanbullu Gelin dizisini bu noktaya getiren 2 gizli isime çok şaşıracaksınız! 7

Milliyet Cadde yazarı Sina Koloğlu, Buğdaycıoğlu’nun sözlerini şu ifadelerle köşesine taşıdı:

“‘İstanbullu Gelin’ dizisine bir yerde  hayat veren ‘Hayata Dön’ kitabının yazarı Dr. Gülseren Buğdaycıoğlu NTV’de ‘Başka Bi Kafa’ya konuk oldu. Sohbette diziden bahsedildi. “Bu yapımın en büyük şansı, Deniz Akçay gibi bir senarist, Zeynep Günay Tan gibi bir yönetmenin çekiyor olması… Bu ikili, duyguyu çok güzel aktarabiliyor” dedi kitabın yazarı.”