Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin için inşa edilen o konakta yeni bir dizi çekiliyor!

İstanbullu Gelin için inşa edilen o konakta yeni bir dizi çekiliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de yayınlanan ve 2019 yılı Haziran ayında ekranlara veda eden İstanbullu Gelin dizisi, uzun yıllar hatıralardan çıkmayacak bir dizi olarak televizyon tarihimize geçti. Aslı Enver, Özcan Deniz, İpek Bilgin, Salih Bademcioğlu, Fırat Tanış gibi isimleri bir araya getiren ve 4 sezon ekranda kalan İstanbullu Gelin dizisinin hikayesi ve oyuncuları kadar, konak da çok konuşuldu ve dikkat çekti.

Şimdilerde pek çok diziye, sinema filmine ve çeşitli çekimlere ev sahipliği yapan Beykoz Kundura Fabrikası’nın arazisinde bulunan ormanlık bir araziye inşa edildi dizideki o konak.

İstanbullu Gelin dizisi için özel olarak planlanıp inşa edilen bir konaktı. Pek çok kişinin gerçek bir konak sandığı yer, bir dizi platosuydu aslında. Tamamen Bursa’daki konakların mimarisi esas alınarak yapılmıştı.

İstanbullu Gelin için inşa edilen o konakta yeni bir dizi çekiliyor! 10

Şimdi o konak kimi dizi, sinema filmi için mekan olmaya başladı. Bir süre önce Ferhat İle Şirin isimli dizi için de o konak kullanılmıştı. Ancak kırmızıya boyanarak İstanbullu Gelin’in konağı imajından çıkarılmıştı.

İstanbullu Gelin için inşa edilen o konakta yeni bir dizi çekiliyor! 11

Dizi tarihimizde unutulmaz mekanlar arasında yerini alan o konak, şimdilerde bir başka diziye daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Çekimleri bir süre önce başlayan ve yine Star TV’de yayınlanacak olan Akrep dizisinde de İstanbullu Gelin’in konağı kullanılmakta.

Bu akşam ilk bölümü yayınlanacak olan ve başrollerinde Demet Akbağ, Evrim Alasya’nın yer aldığı dizideki zengin ailenin evi olarak yine o konağı göreceğiz. İzleyici için konaktaki her oda, tüm mekanlar muhtemelen bir nostalji de yaşatacak. Ancak bu kez o konağın ev sahipleri ve hikayeleri çok başka!

İstanbullu Gelin için inşa edilen o konakta yeni bir dizi çekiliyor! 12

Ekranda ağır bir dram hikayesi olacak Akrep dizisi. Kendisinin yaşayamadığı hayatın intikamını almak için annesine karşı büyük bir savaş başlatan bir kadının neler yaptığına şahitlik edeceğiz.

Akrep dizisinin hikayesi sert, oyunculuk performanslarının yüksek olacağı tanıtımlarından da anlaşıldı. Cuma akşamlarının yeni alternatifi olan Akrep dizisini izlerken, İstanbullu Gelin için de konakla birlikte nostalji gezisi yapacak kimi izleyiciler. Tabii ki tüm eşyalar değiştirilmiş, duvarlar farklı renkte ve dekorasyon tamamen bambaşka olacak ama yine de o konak hep İstanbullu Gelin’in konağı olarak uzun süre hafızalarda yer almaya devam edecek…

İstanbullu Gelin için inşa edilen o konakta yeni bir dizi çekiliyor! 13