Ana sayfa Dizi Haberleri Görkem Sevindik’in oynadığı Kırmızı Kamyon dizisine peşpeşe yeni isimler eklendi

Görkem Sevindik’in oynadığı Kırmızı Kamyon dizisine peşpeşe yeni isimler eklendi

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir süredir konuşulmaya başlanan Kırmızı Kamyon dizisi ile ilgili hazırlıklar sürüyor. Diziyle ilgili olarak ilk etapta Görkem Sevindik’in ismi geçiyordu. Şimdi kadroya yeni eklenen isimler de belli olmaya başladı yavaş yavaş. Bilindiği gibi Görkem Sevindik, geçtiğimiz sezon Ramo dizisiyle ekranlara gelmişti. Yeni sezonda ise diziden ayrılması büyük şaşkınlık yaratmıştı.

Görkem Sevindik’in Kırmızı Kamyon dizisinde başrol oynayacağı da bir süredir gündemde ama dizinin çekimleri henüz başlamadı. Kadrosuyla ilgili ise yeni gelişmeler yaşanıyor. Kısa bir süre önce Sevindik’in dışında diziye Ushan Çakır’ın da dahil olduğu öğrenilmişti.

Kırmızı Kamyon dizisi, itfaiyecilerin hayatını anlatacak. Sevindik, bu kez bir itfaiyeci olarak karşımıza çıkarken, diziye Ushan Çakır ile birlikte iki ismin daha dahil olduğu da öğrenildi.

Görkem Sevindik'in oynadığı Kırmızı Kamyon dizisine peşpeşe yeni isimler eklendi 8

Deniz Hamzaoğlu

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından verdiği bilgiye göre Deniz Hamzaoğlu ve Aslı Orcan da diziye katılan son isimler oldu.

Deniz Hamzaoğlu, Kırmızı Kamyon dizisinde herkesin abisi olan bir itfaiyeciyi oynarken, Aslı Orcan ise onun eşi rolünde yer alacak.

Görkem Sevindik'in oynadığı Kırmızı Kamyon dizisine peşpeşe yeni isimler eklendi 9

Aslı Orcan

Çalışmaları süren dizinin kanalı ise Show TV. Suavi Doğan ve Ay Yapım’ın ortaklığında kurulan 10. Ev imzalı dizinin hazırlıkları devam ediyor. Henüz ne zaman ekrana geleceği ise belli değil. Senaristliğini Meriç Demiray’ın üstlendiği dizinin yönetmeni ise Osman Kaya.

Aralık ayında çekimlere başlanması planlanan dizinin, 2021’in Mart ayında da yayında olması bekleniyor.