Ana sayfa Sosyal Medya Maria ile Mustafa dizisine kötü adam geldi, yeni dönem sert başladı!

Maria ile Mustafa dizisine kötü adam geldi, yeni dönem sert başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında pazar akşamları yayınlanmakta olan Maria ile Mustafa dizisi, düşük reytingleri nedeniyle haftalardır büyük sıkıntı yaşıyor. atv’nin desteği ile ayakta kalan dizi, kanalın yeni dizilerini hazırladığı şu dönemde bir atak yapabilir ise sezon sonuna kadar ekranda kalma yolunda önemli bir adım atabilir.

atv’nin 3 yeni dizisi var; Maraşlı, Akıncı ve Kardeşlerim… İşte bu yapımlar hazırlanırken Maria ile Mustafa dizisinin ekranda kalabilme şansı da azalıyor… Hilmi Cem İntepe ve Jessica May’in başrollerinde yer aldığı dizinin 14 bölümü geride kaldı. 13 Aralık Pazar akşamı 15. bölümünü izleyeceğimiz diziye Görkem karakteri ile katılan Ceyhun Mengiroğlu, tüm denklemi değiştirmeye geliyor.

Maria ile Mustafa dizisine kötü adam geldi, yeni dönem sert başladı! 7

Geçmişin intikamını almak için yola çıkan Görkem, kötülük saçacak ve Maria ile Mustafa’nın da hayatlarını cehenneme çevirecek…

Dizinin 15. bölüm fragmanı yayınlandı, yeni bölüm detayları da ortaya çıktı.Görkem diyor ki; “Onu en kıymetli yerinden vuracağım…”

 

İşte 15. bölümde yaşanacakların detayı:  Mustafa ve Maria yaralarını birlikte sarmış, yeni bir başlangıç yapmışlarken, Görkem geçmişin intikamını almak üzere çıkagelmiştir. Görkem’in intikam yemini Maria ve Mustafa’yı nasıl bir yol ayrımına getirecektir?

İclal, Şahin’in evden ayrılmış olmasının acısını çekerken, Şahin, Çiçek’in şimdiye dek hiç görmediği bir yüzüyle karşılaşır. Çiçek’in yolu ise hiç ummadığı bir kişiyle kesişir. Bu rastlantı Çiçek’i yeni bir serüvene sürükler. Kendine yeni bir hayat kurmayı planlayan Gonca’nın tüm hayalleri kötü sürprizle alt üst olur.

Nadire, Nihat’a aşık olsa da, kocasının katilinin Nihat’ın kardeşi Galip olması aklından bir türlü çıkmamaktadır. Galip’in, zor günlerinde Nihat’ın yanında olmak istemesi, Nadire’yi Nihat’tan uzaklaştıracak mıdır? İntikam ateşiyle yanıp tutuşan Görkem, artık daha fazla beklemeyecektir. Bütün aileyi alt üst edecek bir eylem planı yapar. Görkem’in bu hamlesi, Candemir ailesini nasıl paramparça edecektir?