Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin ve Çukur, yeni sezon transferleriyle büyük risk alıyor!

İstanbullu Gelin ve Çukur, yeni sezon transferleriyle büyük risk alıyor!

tarafından zk zk

Yeni sezona yavaş yavaş yaklaşırken dizilerden gelen transfer haberleri de büyük heyecan yaratmakta.

Özellikle Çukur ve İstanbullu Gelin’in oyuncu transferi konusunda başı çektiği ve çok konuşulduğu dönemde, bu transferlerle ilgili olarak beklentinin de yüksek olduğu görülüyor.

Reytingi arttırmak amaçlı yapılan yeni oyuncuların dizilere dahil edilmesi, aynı zamanda diziler için bir sorun da yaratabilir ilerleyen zamanda.

Mesut Yar, Posta’daki köşesinde bakın konuyla ilgili neler söylüyor:

İstanbullu Gelin ve Çukur, yeni sezon transferleriyle büyük risk alıyor! 7

“TRANSFERLER YÜZ GÜLDÜRECEK Mİ?

Kadrosuna en çok yatırım yapan diziler belli ki geçtiğimiz sezon bıraktıkları yerin bir miktar üstünde reyting hedefiyle yeni sezona giriyorlar…

Bu anlamda en büyük yatırım “İstanbullu Gelin” (Star TV) ve “Çukur” (Show TV) tarafından gerçekleştirildi. Her iki dizi de kadroya birkaç sıkı ismi dahil etti. Keza “Söz”de de (Star TV) ciddi bir oyuncu yatırımı görülüyor. “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” (atv), “Diriliş Ertuğrul” ve “Payitaht Abdülhamid” (TRT 1) dizileri de oyuncu transferi konusunda rekora koşanlardan…

Vallahi dizilerde en büyük yatırım kalemi oyuncu transferleri elbette. Bildiğim kadarıyla yeni sezon için bütçelerde öyle ele gelir bir fiyat artışı da yok. Bakalım bu “iç fedakarlık” saydığım yapımlara artı değer olarak dönebilecek mi?