Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’de başlayan hikaye, Kırmızı Oda dizisinde bitti! Alya gitti, gözyaşları sel oldu

İstanbullu Gelin’de başlayan hikaye, Kırmızı Oda dizisinde bitti! Alya gitti, gözyaşları sel oldu

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde dün akşam bir veda yaşandı. Melisa Sözen’in oynadığı Alya karakteri, diziye damgasını vurmuştu. En az Evrim Alasya’nın oynadığı Meliha’nın hikayesi kadar, Alya da sarsıcı gerçek hayat öyküsüyle izleyenleri paramparça eden hikayesiyle ekrana bağlamıştı. Binnur Kaya’nın oynadığı Doktor Hanım’ın sevecen, samimi yaklaşımı ile hayata dönen Alya’yı Avrupa’ya uğurladık dün akşam.

Dizinin 13. bölümünde Alya, büyük bir değişim geçirmiş olarak izleyenlerin karşısına çıktı. Hukuk Fakültesi mezunu bu inci gibi kız, sonunda yaşadığı dehşet hayatın izlerini silmek için gerekli adımları atmaya başlamıştı. Doktor Hanım, son kez kendisini görmeye gelen Alya’nın Avrupa’da Hukuk alanında açılan çok önemli bir sınavı kazandığını ve Strazburg’a gitmek üzere olduğunu öğrendi.

İzleyicinin gözyaşlarına boğulduğu son seansta Doktor Hanım, Alya’nın yaşadığı değişimden sonra onu yeni hayatı için yüreklendiren cümleleriyle hem Alya’yı hem de ekran başındakileri göz yaşlarına boğdu.

Doktor Hanım da Alya’nın karşısında kendisini tutamadı ve ona sarılarak uzun uzungöz yaşı döktü. İkilinin veda sahnesi de hayli duygusaldı. Tuna ile de vedalaşan Alya, kapıda kendisini uğurlayan Doktor Hanım’a tam gidecekken tekrar dönüp sarıldı.

Dizinin takipçileri, sosyal medyada bu sahne sırasında kendilerinin de gözyaşlarına boğulduklarını anlattılar yorumlarında. Melisa Sözen ve Binnur Kaya’nın karşılıklı oyunculuğundaki başarılı performansları, ekran başındakileri de çok etkileyen bir sahne ortaya çıkardı.

Aynı zamanda fonda da Şebnem Ferah’ın Sil Baştan parçası, adeta Alya’nın hayatına yeniden sil baştan başlamasını tasvir ediyordu.

Böylece İstanbullu Gelin dizisinde Yaz olarak gördüğümüz ama asıl hikayesini orada izleyemediğimiz Alya, Kırmızı Oda dizisinde yeniden ortaya çıkarak, şizofren annesi Süreyya ve kendisiyle ilgilenmeyen babası Faruk ve hep iten babaannesi Esma Sultan’ın yarattığı travmalardan, Doktor Hanım sayesinde bir şekilde sıyrılıp hayata dönmeyi başardı.

Melisa Sözen, dizinin tüm ekibi tarafından da küçük bir veda partisiyle uğurlandı setten. Kırmızı Oda dizisine oyunculuğuyla bambaşka bir oyunculuk getiren Melisa Sözen, böylece diziye de veda etmiş oldu.

Dizide Alya’nın klinikten çıkarken çekilen veda sahnesi, aynı zamanda Melisa Sözen’in de diziye veda sahnesine dönüştü adeta. Yönetmen Cem Karcı, oyuncu Binnur Kaya ile de vedalaşan Melisa Sözen’e tüm ekip coşkulu bir şekilde alkışlarla ve ıslıklarla veda etti.

İzleyenleri gözyaşlarına boğan Alya ve Doktor Hanım’ın son sahnesini de aşağıda izleyebilirsiniz…

İşte Kırmızı Oda dizisinin 13. bölümünden sonra sosyal medyada paylaşılan yorumlardan bazıları:

İstanbullu Gelin'de başlayan hikaye, Kırmızı Oda dizisinde bitti! Alya gitti, gözyaşları sel oldu 17 İstanbullu Gelin'de başlayan hikaye, Kırmızı Oda dizisinde bitti! Alya gitti, gözyaşları sel oldu 18 İstanbullu Gelin'de başlayan hikaye, Kırmızı Oda dizisinde bitti! Alya gitti, gözyaşları sel oldu 19 İstanbullu Gelin'de başlayan hikaye, Kırmızı Oda dizisinde bitti! Alya gitti, gözyaşları sel oldu 20 İstanbullu Gelin'de başlayan hikaye, Kırmızı Oda dizisinde bitti! Alya gitti, gözyaşları sel oldu 21

İstanbullu Gelin'de başlayan hikaye, Kırmızı Oda dizisinde bitti! Alya gitti, gözyaşları sel oldu 22

İstanbullu Gelin'de başlayan hikaye, Kırmızı Oda dizisinde bitti! Alya gitti, gözyaşları sel oldu 23

İstanbullu Gelin'de başlayan hikaye, Kırmızı Oda dizisinde bitti! Alya gitti, gözyaşları sel oldu 24

İstanbullu Gelin'de başlayan hikaye, Kırmızı Oda dizisinde bitti! Alya gitti, gözyaşları sel oldu 25

İstanbullu Gelin'de başlayan hikaye, Kırmızı Oda dizisinde bitti! Alya gitti, gözyaşları sel oldu 26

İstanbullu Gelin'de başlayan hikaye, Kırmızı Oda dizisinde bitti! Alya gitti, gözyaşları sel oldu 27