Ana sayfa Dizi Haberleri Melisa Sözen, Kırmızı Oda dizisinden işte böyle alkışlar, ıslıklarla uğurlandı

Melisa Sözen, Kırmızı Oda dizisinden işte böyle alkışlar, ıslıklarla uğurlandı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Melisa Sözen, tv8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisine veda etti. Oyuncunun 13. bölümde ekrana gelen son sahnelerinin çekildiği gün, tüm dizi ekibi tarafından alkışlar eşliğinde uğurlandığı sosyal medya paylaşımlarıyla ortaya çıktı. Yönetmen Cem Karcı ve Binnur Kaya’nın da olduğu vedada, Melisa Sözen alkışlar ve ıslıklar altında duygusal anlar yaşadı.

Alya karakteri ile diziye katılan Melisa Sözen, müthiş oyunculuğu ile haftalardır kendisinden konuşturuyordu. Hikayesine İstanbullu Gelin dizisinde başlanmıştı ama asıl gerçekler Kırmızı Oda dizisinde ortaya dökülmüştü Alya’nın hayatı ile ilgili.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun ‘Hayata Dön’ isimli kitabındaki gerçek bir hayat hikayesi, dizide yer aldı. Şizofren bir anne, ilgisiz bir baba ve acımasız bir babaannenin hayatını kabusa çevirdiği Alya, Doktor Hanım sayesinde yeniden hayata döndü.

İzleyicileri derinden etkileyen bu hayat hikayesi, Kırmızı Oda dizisinde son buldu. Alya’nın travmalarını atlatmaya başlayarak hayata katılması, Doktor Hanım ile vedalaşmaya geldiği gün tertemiz giyinmiş, hayata dönmüş haliyle herkesin içini ısıttı.

Melisa Sözen, Kırmızı Oda dizisinden işte böyle alkışlar, ıslıklarla uğurlandı 7

Alya, Avrupa’da yaşamaya ve çalışmaya giderken Doktor Hanım ve Tuna’ya veda etti ama aslında izleyenlere veda ediyordu. Herkesin izlerken gözyaşlarına boğulduğu o sahnelerin çekimi bittikten sonra, Melisa Sözen’in de dizideki işi sona ermiş oldu.

Melisa Sözen, dizinin tüm ekibi tarafından da küçük bir veda partisiyle uğurlandı setten. Kırmızı Oda dizisine oyunculuğuyla bambaşka bir oyunculuk getiren Melisa Sözen, böylece diziye de veda etmiş oldu.

Dizide Alya’nın klinikten çıkarken çekilen veda sahnesi, aynı zamanda Melisa Sözen’in de diziye veda sahnesine dönüştü adeta. Yönetmen Cem Karcı, oyuncu Binnur Kaya ile de vedalaşan Melisa Sözen’e tüm ekip coşkulu bir şekilde alkışlarla ve ıslıklarla veda etti.

Sözen, Covid nedeniyle herkese sarılamadı ama Binnur Kaya ve Cem Karcı’ya uzaktan da olsa sarılarak veda etti.

O anları aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…

 

İzleyenleri gözyaşlarına boğan Alya ve Doktor Hanım’ın son sahnesini de aşağıda izleyebilirsiniz…