Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’de Süreyya’yı şoke eden kadın kim? Ortalık fena karışacak!

İstanbullu Gelin’de Süreyya’yı şoke eden kadın kim? Ortalık fena karışacak!

tarafından zk zk
Yarın akşam 64. bölümü yayınlanacak olan Star TV’nin İstanbullu Gelin dizisinde Boranlar yeni bir hayata başlarken, yeni şirket açılışına Faruk’un asistanı damgasını vuracak.

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları dizinin yeni bölüm konusu şöyle:

Boranlar’ı Bekleyen Kötü Sürpriz Ne?

Faruk’un Adem’e yaptığı teklif Adem dahil herkesi şaşırtırken Fikret’in büyük tepkisine neden olur. Esma’nın duruma karşı hamlesi gecikmez, onun kararı da aile için sürprizdir. Dilara Adem’den bebeğini sakladığı için kendini suçlarken, Süreyya Adem’in iyileşme sürecinden umutludur ancak Senem’in gözlerine inanamadığı başka bir durum vardır. Git gide dolan, hırslanan Fikret’in Adem’le yüzleşmesi ise herkesi derinden sarsacak bir dönemin habercisidir…

İstanbullu Gelin'de Süreyya'yı şoke eden kadın kim? Ortalık fena karışacak! 7

YENİ ASİSTAN GELİYOR…

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı Star TV’nin büyük beğeni ile izlenen dizisi İstanbullu Gelin’in 30 Kasım Cuma akşamı ekrana gelecek yeni bölümünde Faruk’a yeni asistan olarak gelen Özgür’ün erkek değil de kadın çıkması ortalığı fena karıştıracak.

Bursa’da her şeye sıfırdan başlayan Boranlar hızlıca işlere girişirler. Akif, Fikret ve Okan’ın da dahil olduğu şirketin yeni çalışanlarından biri de Özgür’dür. Aynı zamanda Okan’ın yeğeni de olan Özgür çok çalışkan ve iş bitiricidir. Ancak ismin dolayı başta Süreyya olmak üzere herkesin erkek asistan zannettiği Özgür’ün kadın üstelik de güzel çıkması ortalığın fena karışmasına neden olur.

Diziye konuk oyuncu olarak Özgür rolünde ise genç isim Eylül Su Sapan’ı izleyeceğiz.