Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’i yeni sezonda kötü bir sürpriz bekliyor!

İstanbullu Gelin’i yeni sezonda kötü bir sürpriz bekliyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Sezon boyunca Cuma akşamlarına damgasını vuran Star TV’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin, yeni sezonda da muhtemelen yine aynı gün ekranda olacak.

Kanal eğer bir değişiklik yapmazsa, Cuma günlerinin çok konuşulan dizisi İstanbullu Gelin’in karşısına, şimdiden bir rakip çıkmaya başladı bile!

Fox TV’nin yeni gençlik dizisi 4N1K İlk Aşk, daha 2. bölümüyle bile adeta ekranı ele geçirmeyi başardı!

Cuma akşamları ekrana gelen dizi, Total ve AB’nin zirvesine oturdu.

Üstelik bununla da yetinmeyip sosyal medyada da en çok konuşulanların ilk iki sırasında yer almayı başardı.

Özellikle genç neslin büyük bir merakla takip ettiği hikaye, dizi olunca da ilgiyi kaybetmedi. 24 yaşında genç bir yazar olan Büşra Yılmaz’ın 4N1K ismiyle çıkan kitabı, önce film olmuştu.

Bu yıl filmin 2. versiyonu da çekildi ve büyük bir ilgi ile karşılandı. Kitap ve film versiyonlarından sonra bu kez diziye uyarlanan 4N1K, ‘İlk Aşk’ adıyla Fox TV’de yayınlanmaya başlandı.

İstanbullu Gelin'i yeni sezonda kötü bir sürpriz bekliyor! 7

Dizinin bu hafta 2. bölümü ekrana geldi. Yaz sezonunda karşısında fazla dizi olmamasının da avantajlarını kullanan 4N1K İlk Aşk, sezonda da aynı ilgiyi görmeye devam edecek mi henüz bilmiyoruz.

4N1K İLK AŞK TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Ancak durum bu şekilde giderse ve yine Cuma akşamları yayınlanmaya başlarsa, İstanbullu Gelin’in karşısına çok ciddi bir rakip geliyor demektir!

Dizi her şeyden önce genç kuşağa hitap ediyor. Evde anne babalar ve çocuklar arasında bir kumanda savaşı yaşanmasına bile neden olabilecek gibi görünüyor!

İstanbullu Gelin’in hitap ettiği kesim ile 4N1K İlk Aşk’ın hedef kitleleri, zor bir savaş verecek Cuma akşamları!