Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’in sezon finalini izleyenler, Kadın dizisine fena patladı!

İstanbullu Gelin’in sezon finalini izleyenler, Kadın dizisine fena patladı!

tarafından zk zk

İstanbullu Gelin'in sezon finalini izleyenler, Kadın dizisine fena patladı! 7

Karşısında yer alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı, 2 yıldır bulunduğu tahttan indirerek zirveye geçti. Ufak Tefek Cinayetler dizisiyle de rekabet eden Kadın, o diziye de hiç bir şans tanımadı.

Ancak izleyenler sezon sonuna doğru artık konuların ilerlemiyor ya da çok yavaş ilerliyor olmasından rahatsızlığını dile getirmeye başladı.

Yavaş yavaş başka dizilerde oyuncuların uzun süre birbirlerine bakışmalarının Kadın dizisine de bulaşmaya başladığı eleştirileri oluşmuştu.

Daha sonrasında Sarp’ın ortaya çıkmasından beri geçmişiyle ilgili doğru düzgün bir ipucu verilmemiş olması, Bahar’ın ilik konusu, Şirin’in saçmalıkları, araya Seyfullah ve Hikmet çatışması, Suat’ın adamları, kimsenin anlayamadığı o büyük tehlike her neyse sürekli ondan bahsedilip hiç bir açıklama yapılmaması gibi konular derken haftalardır bir ilerleme kaydedilemiyor.

Üstelik tesadüfi olarak karşılaşan Sarp, ekran başında artık tırnaklarını kemiren izleyiciyi de delirtmeye başlamıştı son bölümlerde. Bir türlü birbirlerine bakıp göremedikleri gibi, ikisinin de yaşadığını bilen herkes bir şekilde sustu, herkes öğrendi ama Bahar ve Sarp bir türlü öğrenemedi!

İzleyiciyi ekran başında fena halde kanırtan bir sezon finali öncesinde de bir kaç haftadır yaşanan bu ilerlemeyen konular, eleştiri konusu oluyordu.

Sezon finalinde de Doruk’un babasını görmesini yeterli bulmayan izleyiciler, hatta konunun bir şekilde yeni sezonda geçiştirilip Doruk’un hayal kurması vs şeklinde gösterileceğini düşünmeye bile başladı.

Tüm bu hayal kırıklıkları alt alta toplanınca, sezon finaline hala eleştiriler geliyor sosyal medyadan.

Üstelik başka dizilerin sezon finallerini de izleyen dizi müdavimleri, onları örnek göstermeye başladılar.

En çok öne çıkan ise İstanbullu Gelin dizisinin sezon finali ile karşılaştırılması oldu.

Bakın, izleyiciler iki dizinin sezon finali için neler söylüyor ve senariste hangi mesajları iletiyorlar:

(analizin devamı için sonraki sayfaya tıklayınız…)