Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’in tanıtımı, Gülperi dizisi için fazla sarsıcı oldu!

İstanbullu Gelin’in tanıtımı, Gülperi dizisi için fazla sarsıcı oldu!

tarafından zk zk
Sezonun yeni dizisi Gülperi, yakında ekranlarda olacak. Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in başrolünde oynayacakları dizi, iddialı geliyor.

Dizinin yayın günü de kısa bir süre önce belli oldu.

Cuma akşamları ekrana gelecek olan dizinin en güçlü rakibi de İstanbullu Gelin olarak görülüyor. Star TV’de yayınlanan İstanbullu Gelin’in tanıtımı ise Show TV Genel Müdürü Suavi Doğan’ın canını biraz sıkmış!

Sezona yeni sürprizler ve transferlerle gelen İstanbullu Gelin’in karşısına Show’un Gülperi dizisinin geliyor olması, yeni sezonda izleyiciyi de zorlayacak.

Suavi Doğan, Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan’a yaptığı açıklamada, bakın Gülperi için neler söylüyor:

İstanbullu Gelin'in tanıtımı, Gülperi dizisi için fazla sarsıcı oldu! 7

“Karşılığını bulacak!

Gülperi, cuma akşamları yayınlanacakmış. Şaşırtıcı oldu.

Ben toprak işlerinin cuma günü karşılığı olduğuna inanıyorum. Ayrıca senaristlerimiz Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın cuma gününde uğurlu olduklarına inanıyorum. Cuma akşamı rakibimiz İstanbullu Gelin. Çok güzel tanıtım yapmışlar. Biraz üzüldüm ve sinir oldum. (Gülüyor.) İstanbullu Gelin, gerçekten güzel dizi. İyi iş seyircisini buluyor. Gülperi çok iyi bir iş. Başında Cem Karcı gibi bir yönetmen var. Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen oynuyor. Tims&B yapıyor. Karşılığını bulacağını düşünüyorum. Bu cuma başlıyor.