Ana sayfa Dizi Fragmanları İshita Raman’a Aşkını İtiraf Ediyor! – Sev Yeter Dizisi 61. Bölüm Özetini İzle

İshita Raman’a Aşkını İtiraf Ediyor! – Sev Yeter Dizisi 61. Bölüm Özetini İzle

tarafından ker_def

Mihir ile Mihika’nın evliliği bir türlü gerçekleşemez. Sanjana , Mihir’in kız kardeşi zannedilirken aslında bunun Shagun’un bir oyunu olduğu ortaya çıkar. İshita, Mihir’in kız kardeşinin Shagun olduğunu öğrendiğinde büyük şok yaşar. Sev Yeter dizisi 61. bölümde neler olacak?

Sev Yeter’de bu akşam İshita Sanjana ve Raman’ın geçmişte bir ilişkisi olduğunu öğrenir. Gerçekleri ortaya çıkarmak isteyen İshita başarılı olabilecek mi? Videodan 61. bölümün özetini izleyebilirsiniz.

Shagun İshita’nın canını yakmak için Raman ile olan romantik anlarını anlatır. Duydukları karşısında çok üzülen İshita dik durmaya çalışsa da Raman onun üzüntüsünü anlar. İshita’nın kalbini kazanmak için onu dışarıya çıkaran Raman onunla yağmur altında dans eder. Öte yandan Sanjana’nın peşini bırakmayan İshita Raman’ın geçmişte Sanjana ile ilişkisi olduğunu öğrenir. Raman’ın bu gerçeği kendisinden saklamasına katlanamayan İshita evden ayrılmayı düşünür. İshita’nın öfkesinin nedenini anlamayan Raman ise çok şaşırır. Tüm gerçeklerin ortaya çıkmasını isteyen İshita Sanjana’yı Mihir’in düğününe çağırır. İshita Raman’ın sırlarını açığa çıkarabilecek mi?

Sürükleyici hikayesi, etkileyici sahneleri ve tutku dolu aşkıyla ekranlarda fırtınalar koparan Sev Yeter hafta içi her gün 20:15’te Kanal 7’de…