Ana sayfa Dizi Haberleri Oktay Kaynarca dizi sektöründe taşları yerinden oynatacak çok önemli bir adım attı!

Oktay Kaynarca dizi sektöründe taşları yerinden oynatacak çok önemli bir adım attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Oktay Kaynarca, yeni sezonda atv ekranında yayınlanacak olan Ben Bu Cihana Sığmazam isimli dizinin başrolünde yer alıyor. Ancak oyuncu aynı zamanda dizinin yönetmeni Onur Tan ve arkadaşı Seyfi Şahin ile birlikte yapımcı sıfatını da taşıyor. Güzel Adamlar Medya isimli şirketi kuran Oktay Kaynarca ve arkadaşları, dizi sektörüne de Ben Bu Cihana Sığmazam ile damga vurmaya hazırlanıyor.

Oktay Kaynarca’nın 2022 yılının başlarında Eylül ayında başlayacak ve yeni sezona damgasını vuracak bir dizi sözü verdiğinde tüm hayranları bunu heyecanla karşılamıştı. Eylül ayı geldi ve Oktay Kaynarca’nın bahsettiği dizinin fragmanları dönmeye başladı. Muhtemelen de 20 Eylül Salı akşamı ilk bölüm ekrana gelecek.

Oktay Kaynarca dizi sektöründe taşları yerinden oynatacak çok önemli bir adım attı! 9

Oktay Kaynarca kariyerinde hem oyuncu hem de yapımcı sıfatı ile ilk kez bir dizinin tüm unsurlarını bünyesinde toplamış durumda. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin en önemli artısı ise senaryosu ve ekibin birbiri ile güçlü uyumu olacak.

Oktay Kaynarca, rol verdiği isimlerle kendisi tek tek görüştü ve ekip bütünlüğünü oluşturmayı, aile ortamı kurmayı amaçladı. Ancak arka planda yapılan bir başka dokunuş daha var ki, işte bu Oktay Kaynarca ve yapım ortaklarının dizi sektöründeki değişimin de fitilini ateşledikleri anlamına geliyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi bir televizyon projesi ve uzun süreli bir yapım olması hedefleniyor. Ancak birçok televizyon dizisi için en başta 3-5 bölümlük senaryo hazır olur ve sonrası gelişmelere göre şekillendirilir. Yani hikayenin nereye gideceği ilk başta tam da net olmaz.

Oktay Kaynarca dizi sektöründe taşları yerinden oynatacak çok önemli bir adım attı! 10

Ancak Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde ilk sezonun hikayesi tamam. Hatta senaristler ikinci sezonun hikayesini yazmaya başladılar. Bunu da dizinin başrol oyuncularından Pelin Akil açıkladı.

Pelin Akil, dizide Firuze karakterini canlandırıyor ve hayranları da heyecanla ekrana dönüşünü bekliyor. Oyuncu, atv’nin tanıtım çekimlerinde çok kritik bir bilgi verdi. Pelin Akil, Türkiye’de benzeri olmayan bir hikaye ile geldiklerini anlatırken, şu detaya dikkat çekti:

“Türkiye’de benzeri olmayan bir şey. Genelde hikayelerin birinci sezonu, ikinci sezonu, üçüncü sezonu bilinmez. Yazılır, nasıl gidiyor ise ona göre devam edilir. Ancak bizim hikayemizde senaryo olarak çok güçlü olarak ikinci sezonun nasıl başlayacağı, nasıl ilerleyeceği bile şu anda yazılıyor, biliniyor. Bu çok özel ve çok güzel bir şey.”

Oktay Kaynarca dizi sektöründe taşları yerinden oynatacak çok önemli bir adım attı! 11

İşte Pelin Akil, bu sözleri ile Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Oktay Kaynarca’nın ortakları ile birlikte ne kadar kararlı bir şekilde ilerlediklerini, senaryonun en baştan nereye gideceğinin bilinmesi ile birlikte de dizinin sağlam bir temele oturtulması amaçlandı.

Oktay Kaynarca, işte bu iddialı çıkışı ile birlikte dizi sektöründe yapımcı sıfatı ile bazı şeyleri değiştireceklerinin de iddiasında bulunmuş oluyor.